Sophia Pippa Stranger

Fastlege
Kvinne, 60 år

Godkjenning

Autorisasjon (1996)

Ledige plasser

0 av 1100
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

45 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Sophia Pippa Stranger er en av 28 fastleger i Halden

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(48)
48 vurderinger
Tilgjengelighet
(41)
41 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(37)
37 vurderinger
Service
(38)
38 vurderinger

Siste vurderinger av Sophia Pippa Stranger

En fantastisk lege som alltid stiller opp

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har bare gode erfaringer med Dr Stranger. Har flyttet ut av kommunen, men vil fortsette å ha Dr Stranger som fastlege. Absolutt å abefale.

.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lang ventetid og dårlig kommunikasjon. Jeg opplever ikke å bli lyttet til eller at det er nok tid til min time. Føler jeg ikke blir tatt på alvor.

Trygg og kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Koselig lege som lytter på meg når jeg er der, rolig og tar seg god tid. Ser d er flere som klager på ventetid i tlf, på besoklegen.no kan man logge inn å bestille time. Kjempe hyggelig dame som jobber på kontoret også..

Elendig tilgjengelighet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Veldig vanskelig å få tak på. Ringte en torsdag, satt i telefonkø i 58 minutter. med beskjed" det er mange som ringer til oss, du er i kø". etter en time leiter vi opp åpningstider, og ser Torsdag stengt. Da kan man vel sette den infoen på telefonsvareren! Også dårlig info til pasienter når legen har sommerstengt. Ganske viktig å få ut faste medisiner i tide... Ved oppmøte viser hun lite interesse, og har dårlig tid. Ikke bra, skal bytte fastlege

Håpløst å få time

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr.Stranger er okei som lege når du først får time, men legekontoret er det verste jeg har vært borti.

Det er en håpløst å få time, da telefontidene er så begrenset og det ikke finns noen annen måte å kontakte de på. Virker som det bare er en kontordame der, og om ho er syk er er det kjørt. Torsdag er det stengt.

Prøvde å ringe to dager på rad her forleden. Første dagen var telefonen bare åpen til klokka 12 (vanligvis til 15-16), satt i kø i 35 min før jeg måtte tilbake til jobb. Andre dagen var det helt stengt på grunn av sykdom, vet ikke om det gjaldt legen eller kontordama, men å bestille time gikk hvertfall ikke. Ventetidene er allerede lange, så plusser man på de ukene det tar å få tak i selve legekontoret.

- Men om det var akutt så kunne man banke på døra hos vikarlegen. Banke på?! Jeg vil ikke sitte hos en lege og brette ut om problemene mine for at folk når som helst skal komme å forstyrre.

Jeg har små problemer som hadde blitt løst på noen minutter, og det provoserer meg at det skal ta flere uker å få time til å høye en medisindose (en medisin jeg dessuten trenger time til rådføring om, da apotekteknikeren gjorde meg oppmerksom på en dårlig kombinasjon av piller som legen ikke nevnte noe om). Føler med de som faktisk er syke og trenger hjelpen hennes, blir helt matt av bare tanken på å prøve å få time at jeg ikke orker prøve lenger.

Styr unna om du kan, angrer på at jeg byttet til dette legekontoret.

Vis flere...