Hans Andre Skaatan
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Det tar altfor lang tid før man har kommet inn til legen. Sist gang ventet jeg 1 time før jeg ble hentet inn. Føler at han har hastverk og han ikke har tid til å hører på hva du har å si. Har opplevd at vis du har mer plager så må du bestille ny time til neste gang som er ca 1 måned ventetid. Føler ikke man er i trygge hender. Han vil ikke hjelpe meg så han ber meg kontakte helsedirektoratet og Statsforvalteren.
En hyggelig og seriøs mann som tar deg på alvor med en gang. Effektiv!
Troverdig og hjelpende råd, og trenger sjeldent forklare mye for at han forstår, og gir deg den hjelpen du trenger
Jeg og familie har nå hatt han som fastlege siden 2007 hvor han kom til Moss og avløste gamle legen.
Dette er for meg en meget dyktig og lyttende lege. Kunne ikke tenke meg å bytte han ut. Helt topp lege.
Har hatt denne fastlegen i mange år nå , tar seg god tid til å lytte og sette seg inn i situasjonen , alltid en god tone i samtaler og flink til å sende deg videre til spesialister om det skulle være tvil ifm sykdom , setter stor pris på han
Dette er en svært profesjonell fastlege som jeg har hatt i 11 år. Jeg er selv lege og har en hel del forventinger. Skaatan er kunnskapsrik og samtidig empatisk. Har aldri hatt en tanke på å bytte lege. Til dere som klager på forsinkelser kan jeg bare si: han kanskje lyttet like godt til pasienten før deg som du forventer at han skal lytte til deg!