Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Varna Legesenter AS
Ikke fornøyd
Lege: Charles Amar Singh Sawali SkrevetLegen virker grei, men føler ikke at han lytter ordentlig. Han stoler ikke på resultater fra behandlere fra privatpraksis fordi de «bare er interessert i å gi unødvendig behandling» til tross for at rådet fra privatlegen i denne saken var «ingen behandling». Han er alltid forsinket og tar seg ikke tid til nødvendige prøver/tester og får meg raskest mulig ut døra, selv om jeg har ti minutter igjen av min time. Bruker flere dager på å sende faktura, og får ofte meldinger sent på kvelden og i helger. Høres ut som en overarbeidet lege.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Hans Andre Skaatan SkrevetHar hatt dr skaatan i mange år å han lytter å forstår.jeg føler meg forstått når jeg er hos han. jeg er glad han kom tilbake til Moss.
En lege som lytter
Lege: Charles Amar Singh Sawali SkrevetJeg har god erfaring med denne legen. Han lyttet til meg og gjorde sitt beste for å finne ut hva som var galt.
God lege
Lege: Hans Andre Skaatan SkrevetHar hatt ham som fastlege i flere år. Alle fastleger i Norge er forsinket, så det reflekterer ikke på Skaatan. Kunnskapsrik og tar pasienten på alvor.
Anbefales ikke.
Lege: Charles Amar Singh Sawali SkrevetAnbefales ikke som lege. Ikke interessert i å hjelpe. Mer opptatt av å mene at man ikke har diagnoser som er satt av spesialister. Frekk i væremåten. Har vært pasient ved Varna i 24 år og aldri opplevd så elendig legehjelp noen gang. Har hatt 2 seriøse leger i hele mitt liv tidligere før jeg fikk han her. Styr unna!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?