Stian Arnesen

Ski Legesenter ved Plexusklinikken
Mann, 46 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2005)

Ledige plasser

0 av 1300
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

16 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Ski Legesenter ved Plexusklinikken
Idrettsveien 16A 1400 Ski
Vis kart
Stian Arnesen er en av 60 fastleger i Nordre Follo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(17)
17 vurderinger
Tilgjengelighet
(14)
14 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(14)
14 vurderinger
Service
(13)
13 vurderinger

Siste vurderinger av Stian Arnesen

En sjelden god lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Anbefaler denne legen på det sterkeste! Han har vært families fastlege i 7 år, og vi kunne ikke vært mer heldig med lege! Arnesen er svært kompetent, imøtekommende og dyktig! Samtidig er han en av de få leger som virkelig genuint bryr seg! Han tar jobben sin på alvor, kommer med gode råd og ulike forslag. Plexusklinikken har fine lokaler, samt blide og hyggelige sykepleiere. Selv har jeg vært hyppig hos legen på grunn av post traumatisk stress lidelse. Han har alltid satt av god tid, samarbeidet med andre instanser, og tatt gode, riktige avgjørelser når det har vært krevende og vanskelig. Han er så og si aldri forsinket, og det er lett å få time. Han henviser videre når det er nødvendig, og setter opp oppfølgingstimer på eget initiativ. Er man så heldig å komme på listen til denne fastlegen trenger man aldri å bytte lege igjen!

Anbefales

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært gjennom 2 graviditeter hvorav en med alvorlig svangerskapsforgiftning og gang nr for å forebygge ny. Har vært hos han mange ganger, både i forbindelse med svangerskap og av andre ting. Jeg stoler 100% på hans avgjørelser og han tar meg alvorlig på alle måter. Sykemeldinger sitter ikke løst som hos mange andre så man føler man får hjelp til selve problemet. Ikke lang ventetid på time, eller på venterommet. Har flyttet men kjører mer en gjerne 30 min ekstra for å komme til han! Kommer aldri til å bytte lege. Flytter han kontor til Alta- ja da flyr jeg heller dit....

Mangler forståelse

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han virker i utgangspunktet hyggelig, men han mangler evne til å sette seg inn i hvordan andre har det. Det er vanskelig å ha tillit til han siden han glemmer hva vi har snakket om, og skifter mening fra time til time.
Han virker humørsyk og lar det gå utover pasienten.

Stian er en superbra fastlege for meg

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har gått til Stian i 6 år og jeg er veldig fornøyd med han.
Han er rolig og kompetent. Ærlig og så og si aldri forsinket.
Han er fastlege for hele familien og en stor trygghet for oss.

Tiden strekker nok ikke til!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Stian Arnesen, er en hyggelig mann som i bunn og grunn helt garantert ønsker alle sine pasienter det bra. Men, han mangler dessverre empati, forståelse og ikke minst TID til sine pasienter, har ikke oppfatning om at han egentlig er så bevist på dette selv. Skal du ha en time hos Stian må du helst ringe en uke før du blir syk. Ringer du når du er syk, rekker du å bli frisk før han har tid til deg. Han er alltid forsinket, å man kan nesten merke at han tripper i gulvet så fort du har kommet inn, å vil bli fort ferdig så han kan se deg gå igjen.. jeg kan anbefale Stian til de som trenger en lege for resepter eller henvisninger, mer enn det har han ikke tid til. Så hvis du er på utkikk etter en lege som har tid til deg som menneske og ikke bare fysiske plager. Så vil jeg virkelig ikke anbefale Stian! Dessverre..