Lidija Kontic
Var på besøk i April. Kom inn folk mens jeg satt halvannen. (Dame med papirer som skulle underskriver). Følte meg beglodd og ikke minst når det ble kommenter at jeg burde hatt en like flat mage som jenta som kom med papirer. For en person som er over gjennomsnittet sjenert så var det en lite hyggelig opplevelse.
Frekk mot pasienter. Oppfatter denne legen som frekk mot pasient. Kommentarer om utseende som i hovedsakelig ikke var grunnen for at vedkommende var der og relativt uinteressert i pasientens historie. Ikke møtt av forståelse i det hele tatt.
alltid fått den hjelpa jeg trenger. imøtekommende og forståelsesfull... effektiv dame og har sjeldent ventetid...eneste kan være litt distre innimellom og glemme feks en resept på vei ut....
Kan virke litt distansert i første møte. Men alltid informert om nye medisiner og behandlings former. Meget god til å formidle sannheten om den ikke alltid er så hyggelig. rolig å behersket i behandlings situasjon
Hele familien har hatt denne fastlegen i 4 år. Hun har hjulpet og støttet gjennom alvorlig sykdom og vært ærlig hele veien. Vi er meget imponert over hvor nøyaktig hun er og hvordan hun hele tiden oppdaterer seg fagmessig. Hun setter alltid pasienten i fokus. Alltid blid og positiv, selv om vi vet at legers hverdag er meget hektisk. Vi føler oss hele tiden godt ivaretatt.- Til slutt: Hun ser pasientene i øynene og sitter ikke vendt mot dataskjermen hele tiden! Ringsaker bør være stolt over en slik lege!