Lidija Kontic
Fikk hastetime hos Lidija ,for tungpustet, hun reagerte med en gang , ble sendt til lungelege på Elverum . Takk til henne, hyggelig og dyktig lege.
Lidija er fastlegen til min familie og meg siden 2010 og vi er svært fornøyde med oppfølgingen vi har fått. Lidija tar seg alltid tid til å lytte, stiller gode spørsmål og viser ekte interesse for både helse og trivsel. Vi opplever at vi blir tatt på alvor, og at vurderinger og råd er grundige og godt begrunnet.
Det er også lett å snakke med henne da kommunikasjonen er tydelig, trygg og respektfull. Vi setter spesielt pris på at Lidija følger opp prøver og henvisninger raskt, og at vi alltid føler oss ivaretatt når vi kommer til konsultasjon.
Alt i alt kan vi varmt anbefale Lidija til andre som ønsker en dyktig, empatisk og pålitelig fastlege.
Hele familien har hatt denne fastlegen i 12 år . Hun har hjulpet og støtte meg når jeg vær alvorlig syk.Hun sitter alltid med pasientene i fokus. Hun er veldig bli,positiv.Veldid flink lege gir råd og veiledning slik en profesjonell leger gjør. Vi er veldig fornøyd og bytte aldri henne som fastlege.Til slutt. Hun ser pasientene i øynene og hører på pasienter,og ikke vendt mot dataskjermer hele tiden.Vi er veldig glad at hun er min fastlege.
Lidija er min fastlege siden 2009 og hele min familie. Vi er veldig fornøyde med henne. Hun stiller alltid opp når det er noe vi trenger. Hjelpsom,God lytter og kan jobben sin. Jeg anbefaler henne som lege.
Familien min og jeg er veldig fornøyde med legen. Hun er alltid tilgjengelig, snill, profesjonell og har alltid en effektiv løsning på problemet vårt.