Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brumunddal Legesenter
Tillit, trygghet og ro – en kunnskapsrik lege som tar seg tid
Lege: Katarina Margareta Corell Melandsø SkrevetVi som familie har hatt Katarina som fastlege gjennom flere år, og vi er svært takknemlige for den oppfølgingen vi har fått. Hun er en dyktig og lyttende lege som skaper trygghet og gir en god forståelse for situasjonen du står i. Katarina tar deg alltid på alvor, og er ikke redd for å rådføre seg med kolleger eller henvise videre når det er nødvendig. Hun søker løsninger og gir gjennomtenkte anbefalinger som virkelig hjelper. En lege vi har full tillit til – og som vi varmt anbefaler videre.
Farlig lege
Lege: Brian Zamel SkrevetHar du noe som helst form for psykisk bakgrunn, kan du rett og slett ikke bli fysisk syk hos denne legen. Alt du sliter med er heretter psykisk sykdom.
Fraværende, stresset og treg oppfølgning
Lege: Navnit Singh Rattan SkrevetHar hatt Navnit som min fastlege i mange år. En kan merke at legesenteret periodevis er overbelastet og det går dessverre utover kvaliteten på tjenestene som han kan tilby. Tidvis er Navit en omsorgsfull og effektiv lege, men de siste årene har det blitt mye vanskeligere å få gode opplevelser hos han. Med rundt 0-2 besøk i året har jeg erfart at han er mye mer stresset, avvisende og fraskriver seg ansvaret for oppfølgning. Det oppfattes som et bryderi at du er innom og man blir forhastet gjennom legetimen.
Om lag 3/4 av behov for oppfølgninger må purres på telefon (med veldig lang kø) eller via E-konsultasjon da Navnit ikke har fulgt opp det som ble avtalt. Å få fram resultater / undersøkelser / henvisning kan ta alt fra 2 uker til 2 måneder, med mye fram og tilbake. Dette er bortkastet tid både for legen og for pasienten da mye av dette kunne blitt løst raskt med litt tydeligere kommunikasjon og om han tok mer ansvar.
Generell ventetid på venteværelset hos Brumunddal legesenter er 45 minutter basert på min erfaring. Jeg tror at mye av mitt misnøye ville blitt borte dersom klinikken hadde hatt flere leger / fordelt belastningen bedre. Navnit er generelt en bra lege men jeg klarer ikke se forbi alt det negative rundt behandlingen jeg har fått de siste årene.
Meget godt fornøyd!
Lege: Markus Fauske SkrevetHar hatt Marcus som, fastlege til meg selv og barnet vårt i 6 år nå.
Marcus er "alltid" på jobb, og en får time og oppfølging via e-konsultasjon på en god måte. Det er ikke annet enn imponerende i dagens samfunn hvor mange fastleger gir seg eller velger å jobbe utenom fastlegeordningen.
Marcus er flink i sitt fag, han lytter og undersøker, er handlekraftig dersom det er behov for henvisning til videre utredning. Og han er en god samtalepartner når en har det vanskelig.
Ikke minst er han veldig flink med barn, slik at vårt barn føler seg trygg og ivaretatt når barnet må undersøkes.
Doesn't Read Journals
Lege: Lidija Kontic SkrevetThis is one of the worst doctors I've ever encountered. She does not read your journal and will stop prescribing long-term medication even when she is filling in for another doctor. She also doesn't speak English, is rude, and opinionated rather than listening to the patient.