Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brumunddal Legesenter
Fantastisk fastlege.
Lege: Anne Berit Strand SkrevetSuper oppfølging og kommunikasjon.
Det er sjelden å finne en lege som så til de grader tar ansvar for pasienten sin.
Det føles veldig trygt.
Finnes det værre fastlege enn dette?
Lege: Lidija Kontic SkrevetKan jeg aldri tenke meg. Kan ikke språket og må hjelpe henne å stave, vet ikke hvordan man henviser til rette instanser.
Kom inn til henne da min ordinære fastlege ikke kunne ta timen.
Ga meg ingenting annet enn en ekstra utgift, sitter igjen med følelsen «hva gjør du her».
Får man beskjed om å komme inn til henne, styr unna og gi beskjed at hun kan du ikke bruke.
Verdens beste fastlege
Lege: Lidija Kontic SkrevetLidija er min fastlege i siste 11 år. Hun oser av faglig autoritet. Lytter, sjekker, kommer raskt med tanker om hva som kan være galt, og er ikke redd for å henvise til spesialisthelsetjenesten hvis hun tenker det er nødvendig. Jeg føler meg rett og slett trygg hos henne.
Hun er helt fantastisk person som viser omsorg og virkelg bryr seg om pasienter. Hun er tilgjengelig på sms i mellom timene og stiller alltid opp på å hjelpe i vanskelige situasjoner.
Anbefaler henne sterkt🙏
Tillit, trygghet og ro – en kunnskapsrik lege som tar seg tid
Lege: Katarina Margareta Corell Melandsø SkrevetVi som familie har hatt Katarina som fastlege gjennom flere år, og vi er svært takknemlige for den oppfølgingen vi har fått. Hun er en dyktig og lyttende lege som skaper trygghet og gir en god forståelse for situasjonen du står i. Katarina tar deg alltid på alvor, og er ikke redd for å rådføre seg med kolleger eller henvise videre når det er nødvendig. Hun søker løsninger og gir gjennomtenkte anbefalinger som virkelig hjelper. En lege vi har full tillit til – og som vi varmt anbefaler videre.
Fraværende, stresset og treg oppfølgning
Lege: Navnit Singh Rattan SkrevetHar hatt Navnit som min fastlege i mange år. En kan merke at legesenteret periodevis er overbelastet og det går dessverre utover kvaliteten på tjenestene som han kan tilby. Tidvis er Navit en omsorgsfull og effektiv lege, men de siste årene har det blitt mye vanskeligere å få gode opplevelser hos han. Med rundt 0-2 besøk i året har jeg erfart at han er mye mer stresset, avvisende og fraskriver seg ansvaret for oppfølgning. Det oppfattes som et bryderi at du er innom og man blir forhastet gjennom legetimen.
Om lag 3/4 av behov for oppfølgninger må purres på telefon (med veldig lang kø) eller via E-konsultasjon da Navnit ikke har fulgt opp det som ble avtalt. Å få fram resultater / undersøkelser / henvisning kan ta alt fra 2 uker til 2 måneder, med mye fram og tilbake. Dette er bortkastet tid både for legen og for pasienten da mye av dette kunne blitt løst raskt med litt tydeligere kommunikasjon og om han tok mer ansvar.
Generell ventetid på venteværelset hos Brumunddal legesenter er 45 minutter basert på min erfaring. Jeg tror at mye av mitt misnøye ville blitt borte dersom klinikken hadde hatt flere leger / fordelt belastningen bedre. Navnit er generelt en bra lege men jeg klarer ikke se forbi alt det negative rundt behandlingen jeg har fått de siste årene.