Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brumunddal Legesenter
Doesn't Read Journals
Lege: Lidija Kontic SkrevetThis is one of the worst doctors I've ever encountered. She does not read your journal and will stop prescribing long-term medication even when she is filling in for another doctor. She also doesn't speak English, is rude, and opinionated rather than listening to the patient.
Styr unna!
Lege: Brian Zamel SkrevetHar du kroniske plager og ikke kul i panna - styr unna. Her møter man en lege som ikke hører etter hva som blir sagt, og sitter kun og skriver...At han ikke er interessert i hva som blir sagt, blir veldig tydelig i de svarene man får tilbake.
Er du en pasient som allerede er opplyst og kjenner helsen din, mister han rett og slett interessen i å hjelpe deg.
Arbeidsom
Lege: Brian Zamel SkrevetArbeidsom lege, tar seg tid til pasienter og er medfølende. Svarer på e konsultasjon, ofte samme dagen eller dagen etter at man tar kontakt. Ofte fullbooket i lang tid på Helse Norge appen. Mine reseptfornyelser i appen, har alltid blitt behandlet innen 24 timer innenfor virkedager. Forsinkelser til legetim, må man være forberedt på.
Trygg og hyggelig lege
Lege: Amanish Kumar SkrevetEtter å ha skiftet leger et par ganger er jeg fornøyd med dette valget.
Veldig hyggelig og trygg i væremåten. Føler seg sett med å ha denne legen😊
Arrogant, frekk, nedlatende og lite hjelpsom
Lege: Navnit Singh Rattan SkrevetEn virkelig kynisk og arrogant lege som lar deg komme inn til time vel vitende om at han har bestemt seg for å si at alt er bra jeg kan ikke hjelpe deg nok en gang. Så da har jeg ikke bare måtte betale for timen men også for ekonsultasjonen i forkant for å få time.Fikk tidlig frikort.Det var ofte han glemte å rekvirere blodprøver men faktura/betaling glemte han aldri. Han kunne vise meg inn på kontoret for så å gå ut og være ute i minst 5 min for han kom tilbake. Bare der så viser han hvor lite respekt han har for deg som pasient og menneske.