Brumunddal Legesenter

Nygata 22A 2380 Brumunddal

Siste vurderinger av behandlere ved Brumunddal Legesenter

Dyktig lege

Lege: Lidija Kontic Skrevet

Fikk hastetime hos Lidija ,for tungpustet, hun reagerte med en gang , ble sendt til lungelege på Elverum . Takk til henne, hyggelig og dyktig lege.

Dyktig, empatisk og pålitelig fastlege.

Lege: Lidija Kontic Skrevet

Lidija er fastlegen til min familie og meg siden 2010 og vi er svært fornøyde med oppfølgingen vi har fått. Lidija tar seg alltid tid til å lytte, stiller gode spørsmål og viser ekte interesse for både helse og trivsel. Vi opplever at vi blir tatt på alvor, og at vurderinger og råd er grundige og godt begrunnet.

Det er også lett å snakke med henne da kommunikasjonen er tydelig, trygg og respektfull. Vi setter spesielt pris på at Lidija følger opp prøver og henvisninger raskt, og at vi alltid føler oss ivaretatt når vi kommer til konsultasjon.

Alt i alt kan vi varmt anbefale Lidija til andre som ønsker en dyktig, empatisk og pålitelig fastlege.

Første time, fikk et håp, deretter kun ansvarsfraskrivelse

Lege: Siri Kristin Engebretsen Skrevet

Jeg ble anbefalt denne legen av en venn innenfor helsesektoren, som mente hun kunne være en fin lege til mine utfordringer og helsetilstand. Jeg og min mor ble så positivt overrasket, Siri og en til ansatt ved legekontoret kom på hjemmebesøk første timen til og med. Det helhetlige inntrykket etter timen var ekstremt positivt, men det var det det eneste positive møtet mitt med henne. Hun fikk meg med inn i et tiltak som jeg ikke visste eksisterte engang, så det er også bra. Men deretter ble det kun satt opp timer hos denne andre ansatte ved legekontoret. Ansvarsfraskrivelse vil jeg si, og Siri var aldri tilgjengelig til noe som helst. Det var ikke problematisk for min del med timer hos denne andre ansatte ved legekontoret, som skulle bli videreformidlet til Siri, før timen var over ble det lest opp til meg hva som ble skrevet sånn at jeg og denne behandleren var enig. Men likevel ble det kommunikasjonssvikt i høy grad dessverre. Hun (Siri) holdt heller ikke oppsatte timer, som i min situasjon der og da var EKSTREMT viktig pga en legeerklæring. Når jeg først fikk legeerklæring, var det da fler uker for sent og hadde ingen innvirkningskraft. Den gjorde meg heller bare mer syk. Jeg opplevde og oppfattet at jeg ble fremstilt som noe en lege absolutt ikke bør skrive for det første i en legeerklæring, og for det andre, noe som var urelevant i forhold til hva jeg trengte legeerklæringen til. Oppå det hele måtte jeg betale 1180kr for en ubrukelig legeerklæring. Noen mnd senere spurte jeg om hun kunne bekrefte mine diagnoser til et sted som var relevant at visste om mine diagnoser, hun skrev hun kunne sende legeerklæringen, jeg sa TYDELIG ifra om at NEI! Jeg trengte KUN at hun bekreftet mine diagnoser. Likevel mottok dette stedet den nedlatende og nedverdigende legeerklæringen jeg ba henne spesifikt om å IKKE sende. Denne legen anbefales ikke.
Leit, da hun virker som en omtenksom og flink lege, men jeg kan ikke si det er min erfaring.

Veldig bra lege.

Lege: Lidija Kontic Skrevet

Hele familien har hatt denne fastlegen i 12 år . Hun har hjulpet og støtte meg når jeg vær alvorlig syk.Hun sitter alltid med pasientene i fokus. Hun er veldig bli,positiv.Veldid flink lege gir råd og veiledning slik en profesjonell leger gjør. Vi er veldig fornøyd og bytte aldri henne som fastlege.Til slutt. Hun ser pasientene i øynene og hører på pasienter,og ikke vendt mot dataskjermer hele tiden.Vi er veldig glad at hun er min fastlege.

Fastlege

Lege: Lidija Kontic Skrevet

Lidija er min fastlege siden 2009 og hele min familie. Vi er veldig fornøyde med henne. Hun stiller alltid opp når det er noe vi trenger. Hjelpsom,God lytter og kan jobben sin. Jeg anbefaler henne som lege.