Bjørn Roger Ness

Labyrinten Legesenter
Mann, 68 år

Godkjenning

Autorisasjon (1994)

Ledige plasser

23 av 1000

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Labyrinten Legesenter Telefonnummer62 41 91 6062 41 91 ...
Elvarheimgaten 10 c 2408 Elverum
Vis kart
Bjørn Roger Ness er en av 21 fastleger i Elverum

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(24)
24 vurderinger
Tilgjengelighet
(20)
20 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(22)
22 vurderinger
Service
(19)
19 vurderinger

Siste vurderinger av Bjørn Roger Ness

Styr unna

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Aldri møtt en lege som er mer opptatt av seg selv. Jeg som pasient kommer knapt til ordet med mine plager. Må bare bytte til en annen lege.

Anbefales ikke!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kom inn etter å ha flyttet i god tro om at denne fastlegen var ok, men det var han absolutt ikke. Å høre på en monolog om covid-19 og får slengt i trynet at man er ikke fullvaksinert fordi man kun har 2 doser av covid-vaksinen, og at her måtte man ha 3 doser. Og en heeeel andre ting som ikke hadde NOE med konsultasjonen å gjøre. Nektet også å se på problemet eller høre hva jeg hadde å si før han hadde fått alt av papirer. Og mente også at en tidligere lege jeg har vært hos hadde feil, og at det dem sa var bare tull, vås og fantasier.

Anbefaler jeg denne legen? Absolutt ikke.

Jeg bytter fastlege, for dette er ikke holdbart. Merkes at han har mangel på respekt for pasientene sine.

Ikke spesielt fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er ikke spesielt fornøyd med Dr. Ness sin måte å snakke med pasientene på. Han er mer opptatt av å fortelle om seg selv og hva han har gjort tidligere i legeyrket og hvem han har jobbet med. Bruker mest tid på dette gjennom konsultasjonen.
Diagnosene han setter virker også så som så, noe som ikke skaper troverdighet.
Jeg kommer til å bytte fastlege så fort jeg har mulighet.

Tygg og kunnskap, veldig hyggelig.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han er veldig flink og hyggelig.
Han hører pasienter og tålmodighet.
Jeg er veldig fornøyd med Han, jeg er tillit til ham.

FANTASTISK FASTLEGE SOM ER DER FOR PASIENTEN

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg kom i den situasjonen for noen år siden at jeg måtte finne meg ny fastlege siden min fastlege skulle flytte. Jeg tenkte, hva gjør jeg nå?

Jeg ble av min fastlege anbefalt å ta kontakt med Bjørn Ness. Jeg gjorde det og det var en meget positiv opplevelse fra første stund. Ness var lyttende og tok seg god til meg, og det har han også gjort senere.
Etter å ha vært hos Ness og går ut fra hans kontor så går jeg i den visshet om at jeg er i de beste hender. Jeg hadde for noen år tilbake operasjon i den ene lungen, og etter at jeg kom hjem fra Ullevål så fikk jeg lungebetennelse, og Ness nølte ikke for å se om det ville bli bedring etter noen dager. Jeg ble umiddelbart lagt inn på Sykehuset Innlandet Elverum og det satte jeg meget stor pris på.

Jeg hadde også en utfordring for tre år tilbake og det ble også den gang iverksatt en henvendelse til Sykehuset Innlandet Elverum og Hamar, og etter at prøvesvarene forelå viste det seg at det var nødvendig med et mindre inngrep. Jeg er både før og etter inngrepet meget fornøyd med oppfølgingen fra Ness sin side.

Jeg setter også meget stor pris at når jeg er hos ham så henvender han seg til meg, og jeg får fortelle hvorfor jeg er kommet og så skriver han når jeg er ferdig med å fortelle hva jeg har på "hjertet". Har opplevd andre leger som skriver samtidig som jeg som pasient snakker, og det har jeg aldri opplevd hos Ness.

Jeg kan trygt anbefale Ness som fastlege. Han er utrolig kunnskapsrik med utgangspunkt i all utdannelsen og erfaringen han besitter fra flere sykehus, og i tillegg til at han har vært kirurg.
Ness nøler heller ikke med ugrunnet opphold å videresende pasienter til spesialisthelsetjenesten, når han ser at det er det beste for pasienten.