Bjørn Roger Ness

Labyrinten Legesenter
Mann, 64 år

Autorisert

1994

Ledige plasser

211 av 1200

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Labyrinten Legesenter Telefonnummer62 41 91 6062 41 91 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Elvarheimgaten 10C 2408 Elverum
Vis kart
Bjørn Roger Ness er en av 20 fastleger i Elverum

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(14)
14 vurderinger
Tilgjengelighet
(12)
12 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(13)
13 vurderinger
Service
(11)
11 vurderinger

Siste vurderinger av Bjørn Roger Ness

Totalt vrak

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Uff... flyttet og måtte bytte fastlege.. etter 2 minutter var det bare å bytte igjen gitt.

Kontoret var kaotisk, mannen var stresset, og diagnosen kom aldri. Men så rakk jeg ikke å åpne munnen før monologen hans startet

Dårlig oppfølging

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Ness følger svært dårlig opp. Legeerklæringer osv. må etterspørres i måneder før det blir sendt. Lite imøtekommende når man tar kontakt, og får beskjed om at han ringer opp igjen, noe han aldri gjør. Jeg ville for all unngått han som lege. Jeg bytter lege!

Meget dyktig, erfaren og medmenneskelig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har gleden av å ha Dr. Ness som min fastlege. Han er grundig,faglig dyktig og tar seg av meg som pasient på en måte som gjør at jeg føler meg respektert og ivaretatt. Jeg stoler 110 % på Dr.Ness som lege. Han lytter til meg, og kommer så med sin vurdering/diagnose. Han kan nok for noen virke litt kort og konsis,men det er jo han som er legen og besitter fagkunnskapen og kompetansen. Det er han som skal stille diagnosen og det er han som har de beste forutsetninger for å gjøre dette,og det gjør han alltid på beste måte. Jeg vil også fremheve Dr.Ness sin store vilje til å ville hjelpe også utenfor sin kontortid. Han er virkelig en lege med et stort hjerte for sine pasienter. Jeg kommer aldri til å bytte ut Dr.Ness, og har overhodet ingen betenkeligheter med å gi ham mine varmeste anbefalinger.

Omgjengelig og klok

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Takk for at du er vår fastlege.
Du er omgjengelig og kunnskapsrik,og tar vare på både gamle og unge.

Litt blandet oppfattning og erfaring.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mye rykter verserer om legen, men tror man skal ta de litt med en klype salt. Han er faglig dyktig, ingen tvil om det, men virker noe stresset og litt rotete. Tror med litt mindre pasienter han får bedre tid til å rydde, for er en del papirrot og flyt. Har opplevd han på gode og dårlige dager, det er menneskelig. På de gode dagene har han tid å gjør en god jobb, mens på de dårlige er ikke du som pasient i fokus. Har litt for ofte en forutintatt holdning om hva dagens konsultasjon skal gå ut på og du føler at du ikke går derifra med de svar du ønsket å få hjelp og svar på/med.
Brukt han i mange år, men tror alle har godt av å få bytte, både lege og pasient. Man kan gå litt lei om man er der for mye vil jeg tro. Han er ikke alltid like flink til å følge opp det som han burde og han kan gjøre om på ting i ettertid på ting som er avtalt uten å gi beskjed eller diskutere på nytt. Er innimellom flink til å henvise videre. Mitt råd til han måtte å roe ned tempo, mindre pasienter og rydde opp litt, da ville han vært av de beste her, men desverre roter han det litt til for seg selv. Han er egentlig dyktig.