Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Labyrinten Legesenter
Meget stødig og kunnskapsrik.
Lege: Anders Fortun SkrevetAnders Fortun er legen som tar sin pasient seriøst og på alvor, stiller diagnoser med høy faglig kompetanse.
Trygg og meget dyktig lege
Lege: Anders Fortun SkrevetFaglig meget dyktig, kunnskapsrik og imøtekommende lege. Jeg blir alltid møtt med respekt, omtanke og åpenhet. Han er grundig og formidler trygghet med sin rolige og positive væremåte. Han er flink til å finne gode løsninger og har et ekte engasjement for sine pasienter. Jeg anbefaler ham på det varmeste.
En trygg lege med god erfaring og visdom.
Lege: Anders Fortun SkrevetVil skryte av min fastlege Anders Fortun.Alltid stiller opp med svar og veiledning .Jeg har på den lille stunden som jeg har hatt ham som fastlege fått henvisninger til de forskjellige steder jeg har trengt med alle mine forskjellige plager. Betryggende. Det er mer hjelp enn jeg fikk av min forrige fastlege som jeg har brukt i 15 år år! Han viser forståelse, trygghet… der du som pasient føler deg forstått og respektert.Møter opp med godt humør , men bestemt! Sånne leger skulle vært flere av.
En dyktig, kunnskapsrik og forståelsesfull lege
Lege: Anders Fortun SkrevetHan stiller alltid opp og tar symptomene på mine plager på alvor. I tillegg til å være empatisk og medmenneskelig, er han en dyktig og kunnskapsrik lege som ikke nøler med å henvise videre dersom han mener det er behov for det. Han svarer ofte på spørsmål på ettermiddag og kveld. Han har med sin kunnskap hjulpet meg meget gjennom mange år. Ja, han reddet min karriere allerede første timen jeg hadde med ham og han har senere vært til stor hjelp for meg. Kan trygt anbefales!
Rotete og ukonsentrert
Lege: Anders Fortun SkrevetBlir mye venting på venterommet med denne legen. Når jeg først kommer inn på kontoret, så er det vanskelig å få snakket ut ordentlig da legen er mest opptatt å fortelle om seg selv, og surrer med alt annet enn det jeg er der for.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?