Sten Reimer

Allmennlegespesialist og fastlege
Mann, 64 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1989)

Ledige plasser

8 av 2500

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Parkvegen legekontor Telefonnummer62 82 30 0062 82 30 ...
Winsnes gate 62 2212 Kongsvinger
Vis kart
Sten Reimer er en av 19 fastleger i Kongsvinger

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(31)
31 vurderinger
Tilgjengelighet
(24)
24 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(26)
26 vurderinger
Service
(22)
22 vurderinger

Siste vurderinger av Sten Reimer

Kunnskapsrik, empatisk. Effektiv

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Sten Reimer er en meget intelligent person, han er kunnskapsrik, meget effektiv, rettferdig.
En lege med enorm arbeidsinnsats og kapasitet, aldri slurvete!

Alltid tid

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Alltid time på dagen eller dagen etter! Effektiv og nøyaktig. Stort sett kort ventetid og lite forsinkelser. Flink med barn.

Beste legen hittil

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt denne legen i rundt 3 år og har ikke hatt en bedre lege enn Reimer. Han lytter godt på alt du har og si uansett om det ikke merkes ut som det siden han snur seg mot datamaskinen.
Henviser deg til det man trenger og veit vanligvis alltid hva som er best for pasienten. Flink på å fortelle og snakke med pasient.
Veldig fint kontor og alltid hyggelig sekretær.
Kan ha litt ventetid når du først kommer men det må man takle med en lege som har så mange pasienter og tar seg tid til hver pasient. Pleide å få time på dagen gjennom app'en men når jeg har ringt så har det også godt helt fint.

En dyktig og trygg lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Reimer som fastlege siden jeg ble født, men må nå dessverre bytte pga flytting.
Han kan tidvis virke stresset og noe fraværende, likevel vet jeg at hvis jeg virkelig har behov for legetime så får jeg tid og nødvendig hjelp på dagen.
Jeg vært hos Reimer dager han har vært stresset, og dager han har tatt seg god tid og vært svært rolig. Jeg er en jente på 21 år og har hatt både gynekologisk undersøkelse og innsetting av spiral to ganger, hvor jeg begge gangene ble behandlet med respekt da jeg var redd og følte jeg ble tatt veldig godt hånd om.
Han har også prøvd ut ulike behandlinger, og henvist meg videre hvis hans kunnskap/behandling ikke har vært tilstrekkelig.
Med andre ord vil jeg si at han er en fantastisk lege når det virkelig trengs.
Svært dyktig faglig, som forklarer nøye hva som skal skje og hvorfor og hvordan kroppen reagerer.

Negativt inntrykk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tok kontakt med Reimer i forbindelse med et utenlandsopphold i Sverige (på utveksling i jobben som doktorgradsstipendiat fra et norsk universitet) i desember 2016, hvor jeg ble stående utenom fastlegeordningen i Norge på grunn av adresseendring til Sverige i perioden jeg skulle bo der. Dessverre fikk jeg behov for en sykemelding fra jobben min og fikk en avtale med Reimer etter å ha tatt kontakt med en rekke leger i Kongsvinger (nærmeste norske tettsted). Ble møtt av mistillit fra Reimer som direkte uttrykte at sånne som meg ofte kom for å utnytte systemet. Ble sendt ut av kontoret hans etter å ha fått snakket i omtrent 20 sekunder med beskjed om at dette hadde han faktisk ikke tid til. Jeg er en person som alltid har stått på i livet mitt, har tatt meg en utdannelse, kjempet meg gjennom noen krevende år, og vært 'flink pike' altfor lenge. Jeg har ikke vært sykemeldt før og etter denne perioden, og forventer å både bli møtt med respekt og forståelse fra en fagperson. Etter å ha fått et lite sammenbrudd i resepsjonen, også fordi det var en stor terskel for meg å faktisk lytte til de rundt meg og måtte be om en sykemelding på dette tidspunktet, ble jeg sett og hørt av Reimers kone (kontoransatt), som viste meg den empatien man bør kunne forvente. Hun fikk Reimer til å ta meg inn igjen og gi meg anledning til å forklare situasjonen. Reimer ga meg sykemeldingen nesten mot sin egen vilje, sånn aller nødigst, med beskjed om at han ofte møter folk som meg, som nærmest lurer systemet. Jeg gir denne tilbakemeldingen fordi det var en veldig ubehagelig opplevelse som har satt spor. Reimer sa også at han ikke kunne vite om jeg snakket sant og var generelt veldig lite varm og imøtekommende.
Jeg håper at dette inntrykket ikke representerer Reimer for øvrig, men som en hardtarbeidende person som alltid har gjort mitt beste i livet, forventer jeg å bli møtt som et likeverdig individ som bare behøvde litt hjelp i en liten periode, noe jeg dessverre ikke møtte her. Vil samtidig takke for den varmen og omsorgen jeg ble møtt av på kontoret - takk for at du så meg <3 Jeg har hatt det mye bedre i etterkant, har levert doktorgraden min og har nå fast jobb som seniorforsker, Ikke en typisk lat og unnasluntrende løgnhals, vil jeg si.

Vis flere...