Sten Reimer

Parkvegen legekontor
Mann, 59 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1989

Ledige plasser

0 av 2300
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

16 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Parkvegen legekontor
Winsnes gate 62 2212 Kongsvinger
Vis kart
Sten Reimer er en av 16 fastleger i Kongsvinger

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(24)
24 vurderinger
Tilgjengelighet
(19)
19 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(20)
20 vurderinger
Service
(16)
16 vurderinger

Siste vurderinger av Sten Reimer

Beste legen hittil

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt denne legen i rundt 3 år og har ikke hatt en bedre lege enn Reimer. Han lytter godt på alt du har og si uansett om det ikke merkes ut som det siden han snur seg mot datamaskinen.
Henviser deg til det man trenger og veit vanligvis alltid hva som er best for pasienten. Flink på å fortelle og snakke med pasient.
Veldig fint kontor og alltid hyggelig sekretær.
Kan ha litt ventetid når du først kommer men det må man takle med en lege som har så mange pasienter og tar seg tid til hver pasient. Pleide å få time på dagen gjennom app'en men når jeg har ringt så har det også godt helt fint.

En dyktig og trygg lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Reimer som fastlege siden jeg ble født, men må nå dessverre bytte pga flytting.
Han kan tidvis virke stresset og noe fraværende, likevel vet jeg at hvis jeg virkelig har behov for legetime så får jeg tid og nødvendig hjelp på dagen.
Jeg vært hos Reimer dager han har vært stresset, og dager han har tatt seg god tid og vært svært rolig. Jeg er en jente på 21 år og har hatt både gynekologisk undersøkelse og innsetting av spiral to ganger, hvor jeg begge gangene ble behandlet med respekt da jeg var redd og følte jeg ble tatt veldig godt hånd om.
Han har også prøvd ut ulike behandlinger, og henvist meg videre hvis hans kunnskap/behandling ikke har vært tilstrekkelig.
Med andre ord vil jeg si at han er en fantastisk lege når det virkelig trengs.
Svært dyktig faglig, som forklarer nøye hva som skal skje og hvorfor og hvordan kroppen reagerer.

Negativt inntrykk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tok kontakt med Reimer i forbindelse med et utenlandsopphold i Sverige (på utveksling i jobben som doktorgradsstipendiat fra et norsk universitet) i desember 2016, hvor jeg ble stående utenom fastlegeordningen i Norge på grunn av adresseendring til Sverige i perioden jeg skulle bo der. Dessverre fikk jeg behov for en sykemelding fra jobben min og fikk en avtale med Reimer etter å ha tatt kontakt med en rekke leger i Kongsvinger (nærmeste norske tettsted). Ble møtt av mistillit fra Reimer som direkte uttrykte at sånne som meg ofte kom for å utnytte systemet. Ble sendt ut av kontoret hans etter å ha fått snakket i omtrent 20 sekunder med beskjed om at dette hadde han faktisk ikke tid til. Jeg er en person som alltid har stått på i livet mitt, har tatt meg en utdannelse, kjempet meg gjennom noen krevende år, og vært 'flink pike' altfor lenge. Jeg har ikke vært sykemeldt før og etter denne perioden, og forventer å både bli møtt med respekt og forståelse fra en fagperson. Etter å ha fått et lite sammenbrudd i resepsjonen, også fordi det var en stor terskel for meg å faktisk lytte til de rundt meg og måtte be om en sykemelding på dette tidspunktet, ble jeg sett og hørt av Reimers kone (kontoransatt), som viste meg den empatien man bør kunne forvente. Hun fikk Reimer til å ta meg inn igjen og gi meg anledning til å forklare situasjonen. Reimer ga meg sykemeldingen nesten mot sin egen vilje, sånn aller nødigst, med beskjed om at han ofte møter folk som meg, som nærmest lurer systemet. Jeg gir denne tilbakemeldingen fordi det var en veldig ubehagelig opplevelse som har satt spor. Reimer sa også at han ikke kunne vite om jeg snakket sant og var generelt veldig lite varm og imøtekommende.
Jeg håper at dette inntrykket ikke representerer Reimer for øvrig, men som en hardtarbeidende person som alltid har gjort mitt beste i livet, forventer jeg å bli møtt som et likeverdig individ som bare behøvde litt hjelp i en liten periode, noe jeg dessverre ikke møtte her. Vil samtidig takke for den varmen og omsorgen jeg ble møtt av på kontoret - takk for at du så meg <3 Jeg har hatt det mye bedre i etterkant, har levert doktorgraden min og har nå fast jobb som seniorforsker, Ikke en typisk lat og unnasluntrende løgnhals, vil jeg si.

Seriøs og hyggelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har brukt Reimer som lege i snart 30 år. Man får raskt time, og han har også mulighet for time svært tidlig - klokka 6. Noe som er perfekt både for fastende blodprøver, og også for å kunne gjøre unna legebesøk utenom arbeidstid.
Ser noen klager over at han har "nesa i dataen" - joda, men det er fordi han noterer det meste. Har flere ganger opplevd at han ringer tilbake på kveld eller helg, da han ser gjennom notater, og tenker over legebesøket mitt en gang til.
Han er også kjapp til å henvise videre til spesialister, når det trengs.
Som kronisk sjuk, er jeg glad for å ha en lege som tar meg på alvor 👍 Beste legen i distriktet!

Kronisk sykdom?

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har du en kronisk hudsykdom eller annet ikke viktig sykdom, så finn deg en annen lege. Her er det ingen hjelp å få. Jeg må bytte lege for å få hjelp.