Sten Reimer

Parkvegen legekontor
Mann, 58 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1989

Ledige plasser

0 av 2500
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

11 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Parkvegen legekontor
Winsnes gate 62 2212 Kongsvinger
Vis kart
Sten Reimer er en av 15 fastleger i Kongsvinger

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
22 vurderinger
Tilgjengelighet
17 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
18 vurderinger
Service
14 vurderinger

Siste vurderinger av Sten Reimer

Negativt inntrykk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Tok kontakt med Reimer i forbindelse med et utenlandsopphold i Sverige (på utveksling i jobben som doktorgradsstipendiat fra et norsk universitet) i desember 2016, hvor jeg ble stående utenom fastlegeordningen i Norge på grunn av adresseendring til Sverige i perioden jeg skulle bo der. Dessverre fikk jeg behov for en sykemelding fra jobben min og fikk en avtale med Reimer etter å ha tatt kontakt med en rekke leger i Kongsvinger (nærmeste norske tettsted). Ble møtt av mistillit fra Reimer som direkte uttrykte at sånne som meg ofte kom for å utnytte systemet. Ble sendt ut av kontoret hans etter å ha fått snakket i omtrent 20 sekunder med beskjed om at dette hadde han faktisk ikke tid til. Jeg er en person som alltid har stått på i livet mitt, har tatt meg en utdannelse, kjempet meg gjennom noen krevende år, og vært 'flink pike' altfor lenge. Jeg har ikke vært sykemeldt før og etter denne perioden, og forventer å både bli møtt med respekt og forståelse fra en fagperson. Etter å ha fått et lite sammenbrudd i resepsjonen, også fordi det var en stor terskel for meg å faktisk lytte til de rundt meg og måtte be om en sykemelding på dette tidspunktet, ble jeg sett og hørt av Reimers kone (kontoransatt), som viste meg den empatien man bør kunne forvente. Hun fikk Reimer til å ta meg inn igjen og gi meg anledning til å forklare situasjonen. Reimer ga meg sykemeldingen nesten mot sin egen vilje, sånn aller nødigst, med beskjed om at han ofte møter folk som meg, som nærmest lurer systemet. Jeg gir denne tilbakemeldingen fordi det var en veldig ubehagelig opplevelse som har satt spor. Reimer sa også at han ikke kunne vite om jeg snakket sant og var generelt veldig lite varm og imøtekommende.
Jeg håper at dette inntrykket ikke representerer Reimer for øvrig, men som en hardtarbeidende person som alltid har gjort mitt beste i livet, forventer jeg å bli møtt som et likeverdig individ som bare behøvde litt hjelp i en liten periode, noe jeg dessverre ikke møtte her. Vil samtidig takke for den varmen og omsorgen jeg ble møtt av på kontoret - takk for at du så meg <3 Jeg har hatt det mye bedre i etterkant, har levert doktorgraden min og har nå fast jobb som seniorforsker, Ikke en typisk lat og unnasluntrende løgnhals, vil jeg si.

Seriøs og hyggelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har brukt Reimer som lege i snart 30 år. Man får raskt time, og han har også mulighet for time svært tidlig - klokka 6. Noe som er perfekt både for fastende blodprøver, og også for å kunne gjøre unna legebesøk utenom arbeidstid.
Ser noen klager over at han har "nesa i dataen" - joda, men det er fordi han noterer det meste. Har flere ganger opplevd at han ringer tilbake på kveld eller helg, da han ser gjennom notater, og tenker over legebesøket mitt en gang til.
Han er også kjapp til å henvise videre til spesialister, når det trengs.
Som kronisk sjuk, er jeg glad for å ha en lege som tar meg på alvor 👍 Beste legen i distriktet!

Kronisk sykdom?

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har du en kronisk hudsykdom eller annet ikke viktig sykdom, så finn deg en annen lege. Her er det ingen hjelp å få. Jeg må bytte lege for å få hjelp.

Legen frarådes sterkt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Får ikke med seg vesentlig informasjon på tross av at det har blitt nevnt ved 3-4 konsultasjoner.

Manglende vurderingsevne.

Alvorlig mangel på empati.

Inntar en tydelig arrogant holdning dersom det oppstår uenighet.

På den positive siden er legen svært tilgjengelig og henviser raskt. Ellers er legesekretæren hyggelig og serviceminded. Samlet sett en lege som frarådes på det sterkeste.

Alikevel, antageligvis en brukbar lege ved ukompliserte og enkle henvendelser. Trolig derav flere gode brukervurderinger.

Dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En dyktig lege vi gjerne anbefaler! Han er oppdatert på faget og rask med å sende videre hvis det er noen tvil, noe som føles trygt spesielt med småbarn. Er vennlig og høflig, kontoret er lyst og flott.
Helsesekretæren er superhyggelig!
Et stort pluss at man alltid får time på dagen eller innen kort tid!
Er glad vi er så heldige å ha en så dyktig lege i byen vår!