Silje Helene Motland Leiren

Cura Legesenter AS
Kvinne, 42 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2008

Ledige plasser

0 av 1100
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

23 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Cura Legesenter AS Telefonnummer51 65 12 1851 65 12 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Solakrossen 2 4050 Sola
Vis kart
Silje Helene Motland Leiren er en av 21 fastleger i Sola

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(6)
6 vurderinger
Tilgjengelighet
(5)
5 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(5)
5 vurderinger
Service
(5)
5 vurderinger

Siste vurderinger av Silje Helene Motland Leiren

feil med fakturering

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

gjennomgående tull med fakturering. Ikke blitt tatt tak i etter jeg ba om en gjennomgang. Umulig å komme igjennom på tlf, ventet 35 min i kø for så å oppleve at svarer kommer på. spurt ang faktura på vei ut, sjekket maskinen- fått bekreftet at jeg ikke skal betale, men får faktura med 58 kr i fakturagebyr på toppen så og si etter hvert legebesøk.
Dette har vært gjennomgående ved svangerskaps kontroller og legetimer for barn som i utgangspunktet ikke skal faktureres.

Svarer ikke på telefonen!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vet ikke hvordan Silje er for hun har permisjon i et år, men hun har en ung vikar jeg har hatt time hos 2 ganger. Helt ok, verken mer eller mindre. Det som virkelig er negativt med dette legesenteret er at de ikke svarer på telefonen. Jeg har en gutt på 3 år og er avhengig av å kunne nå lege senteret på telefon for å kunne bestille time, men jeg opplevde nå i høst (2017) å ringe hver dag i 2 måneder der jeg enkelte dager kunne ringe opp til 15 ganger uten å komme igjennom på telefonen. Til slutt måtte jeg ta meg fri fra jobb for å gå innom for å bestille time. Da satt det en smilende dame som hadde stengt telefonen og satt meg opp på time 2 dager etter. Hun forstod jeg var frustrert over de ikke tok telefonen, men det var det ikke noe hun kunne gjøre noe med. Dette måtte jeg ta opp med fastlegen som igjen sa at de hadde ikke midler til å ansette noen som kunne svare på telefon og at dette ikke er noe de kommer til å gjøre noe med i nær fremtid. Jeg kommer selvfølgelig til å bytte legekontor som følge av dette da jeg er avhengig av å kunne nå min fastlege på telefon. Når en skal ringe et lege kontor for å bestille time er en ofte i en svært sårbar situasjon, og da oppleves det som svært frustrerende og ikke kunne få svar.

Dyktig, omtenksom og nøyaktig.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har grunnet flytting hatt flere fastleger. Ingen har kunne måle seg med Silje. Hun er særdeles dyktig og grundig. Tar seg ekstra tid når de trengs, slik at en får svar på problemene uten å føle en må "haste" seg gjennom konsultasjonen. Setter seg inn i sykdomsbildet og søker etter rett behandling.

Dyktig og empatisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Svært fornøyd med Leiren som lege.

Hun lyttet til problemstillingene mine, og tok dem på alvor. Foreslo gode behandlingsmetoder, og fulgte opp tråden i etterkant.

Leiren fremstår som ivaretakende og kompetent, kan absolutt anbefales!

Flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Silje som min fastlege i snart tre år. Jeg opplever henne som profesjonell, faglig dyktig og opptatt av at jeg som pasient blir godt ivaretatt. Hun tar seg god tid til å svare på spørsmål og forklarer hvorfor hun velger en behandling over en annen.