Sola Medisinske Senter AS

Vingvegen 1 4050 Sola

Siste vurderinger av behandlere ved Sola Medisinske Senter AS

Trygg, profesjonell og oppmerksom fastlege

Lege: Christian Nordahl Thorvaldsen Skrevet

Jeg opplevde Christian som en svært god fastlege. Han lyttet nøye, tok meg på alvor og virket både reflektert og profesjonell. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt hele veien. Han fulgte raskt opp med prøver og ga en tydelig tilbakemelding på resultatene. En veldig positiv opplevelse!

100/100

Lege: Christian Nordahl Thorvaldsen Skrevet

Jeg gir han bare Ros , jeg var syk i nesten 15 år, tok masse medisiner i løpet av disse 15 årene som hjelp ikke så masse, men denne legen Tiltross for hans ung alder og litte praksis erfaring sammenliknet med andre leger , han er skjempe flinke . Han er snill , hører godt , hans behandlings måte fungere på meg veldig godt. Jeg er veldig fornøyde med han som min fast lege.
Hele sola medisinsk lege senter er et bra lege senter.

Trygg og behagelig

Lege: Sondre Ueland Fjeld Skrevet

Valgte legen som ny fastlege da jeg akkurat har flyttet til regionen, og han hadde få som stod på ventelisten. Var spent da jeg hadde min første legetime i dag, men spenningen forsvant da jeg satte meg ned i stolen. For en hyggelig og behagelig lege! Selv om han var forsinket, så var han veldig rolig, og tok seg tid til å lytte og prate med meg.

Følte meg hørt og ivaretatt.

Litt sleivete

Lege: Håkon Viker Nordland Skrevet

Jeg byttet lege.
Orket ikke Håkon er tter at han flere ganger var litt sleivete og ufin i munnbruk..
Jeg opplevde også at han gikk litt utenfor "r boken "
Ha kan også være god til å si fine ord d ,men som på meg opplevde jeg t som falsk
Jeg vil ikke anbefale han som lege ,men som selger ville han gjort det svært godt

Dyktig , pliktoppfyllende,og ansvarsfull lege.

Lege: Sondre Ueland Fjeld Skrevet

Sondre er den legen jeg synes har vært flinkest av både leger og vikarer jeg har møtt på Sola.
Han er nøye med oppfølgingen ,han sjekker ting grundig ,leser i journalen .
Og jeg oppfatter at han er en ryddig og grundig.
Og han vil gjøre best mulig jobb som lege
HEt pluss tilat snakker ikke veldig mye ,og er ikk den strør om seg med rosende ,eller trøstende ord.
Jeg synes det er positivt da jeg har opplevd leger som snakker med store trøstende ord til meg ,men som snakker dritt og ker r bak ryggen på meg.
For meg er det ikke ord som teller mest ,men å oppleve men og det du gjør for meg ,og at du er flink og pålitelig.
Anbefaler Sondre på det varmeste:)