André Almvik Meyer

MediCo Legesenter
Mann, 35 år

Autorisert

2011

Ledige plasser

0 av 1050
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Praksis

MediCo Legesenter
Jernbaneveien 5-7 1400 Ski
Vis kart
André Almvik Meyer er en av 31 fastleger i Ski

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
19 vurderinger
Tilgjengelighet
14 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
15 vurderinger
Service
14 vurderinger

Siste vurderinger av André Almvik Meyer

Ting tar tid! Men har du tid til og lese overskriften, har du også en av landets beste leger.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hos Medico og Dr.Meyer må du kanskje vente en halvtimes tid over tiden. Men det er verdt det.
Ventrommet er relativt lite, men dette gir Medico legene tilgang på bredere teknologisk utstyr til raskere diagnostisering. Noe som i bestefall kan avklare enda noen timer til et sykehus.
Derfor kan det til tider bli litt trangt.
Det Dr.Meyer tar igjen på, er de tilfellene som ikke dreier seg om forkjølelse eller influensa uten komplikasjoner.
Som kronisk syk, er det en lege som går 110% inn for pasientene sine.
Så har du kroniske problemer, trenger en lege som ikke sitter klistret til tastaturet, og som har fagkunnskapen til og hjelpe, er dette rette legen for deg.

Litt dårlig til å lytte

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Helt sikkert en kompetent lege, men må bli bedre på å "se" pasienten, og lytte. Særlig når det gjelder barn. Var der med mitt 5 år gamle barn som er et veldig sjenert barn. Jeg informerte legen om at barnet mitt hadde smerter i ørene, men i stedet for å høre på meg snakket han direkte til barnet mitt som ikke turte å fortelle legen at det hadde smerter. Han sa derfor "dette barnet sier det ikke har smerter, kom tilbake hvis det oppstår igjen". Jeg prøvde å forklare at barnet har vondt selv om det ikke tør å fortelle deg det, men vi ble sendt rett hjem. 2 dager etterpå sprakk trommehinnen. Jeg opplevde at jeg ikke ble møtt på at jeg vet når mitt barn er dårlig, og det var om å gjøre å få oss ut av kontoret så fort som mulig.

Tok problemet på alvor

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg opplevde at han tok problemet mitt på alvor og skrev en god henvisning når jeg var der. Følte meg sett, hørt og forstått i en vanskelig situasjon. Var noe ventetid.

Den beste legen vi har brukt.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kjenner meg ikke igjen i andres vurderinger om at han ikke lytter og tar problemer på alvor. Både jeg og resten av familien opplever han som en ung, dyktig og grundig lege som lytter til deg, og tar problemer på alvor. Han virker trygg og selvsikker i det han gjør. Han henviser videre til spesialist ved behov, og følger godt opp i etterkant. Ventetiden kan være noe lang innimellom pga forsinkelser, men synes det er verdt det. Greit å kunne få time på dagen ved akutte tilfeller. Sekretærene er flinke, blide og hyggelige.
Alt i alt er hele familien veldig fornøyd, og kan fint anbefale denne legen videre.

OK, men mangelfull hva angår CFS (Fatigue)

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Bra lege på mange måter, Førsteinntrykket var svært godt. Dyktig på prøvetaking og medikamentell behandling. Systematisk og effektiv. Tar seg tid til pasientene. - På den annen side, dårlig til å lytte, lite villig til å legge vekt på klientens egne erfaringer, problematiserende i forhold til medisinering han ikke har kjennskap til.

Jeg er 64 år gammel og har et sammensatt behandlingsbilde, men CFS (Chronical Fatigue Syndrome) anser jeg for å være mitt hovedproblem. Det ble jeg brått rammet av etter en nyrebetennelse i 1999, og har kostet meg jobben samt mulighetene for en normal livsførsel.

Denne legen var ikke særlig villig til å lytte til meg, og var ikke villig til å ta med denne diagnosen som en del av diagnosebildet til tross for at jeg har fått tilstanden bekreftet av en spesialist. Denne legen mener at Fatigue bare betyr "trøtt". - Det må vel bety at han ikke kan forholde seg til CFS, og at han mangler kjennskap til lidelsen.

Jeg har derfor sett meg nødt til å bytte lege, og har da valgt meg en lege som scorer høyt på tillit og kommunikasjon. Det jeg ønsker meg av en lege er et konstruktivt samarbeid omkring min helse - og da er tillit og god kommunikasjon helt vesentlig.

Men når det er sagt. Denne legen vil sikkert kunne være en utmerket lege for de fleste. For alle de med lidelser som er mindre kontroversielle enn ME og Fatigue vil han sikkert være en av de bedre leger som finnes. Han var bare ikke den rette legen for meg.