Liv og Lykke Legesenter AS

Rådmann Siras vei 1 1712 Grålum

Siste vurderinger av behandlere ved Liv og Lykke Legesenter AS

Ny Lege, første møte.

Lege: Rosalba Yobuta Skrevet

FØRSTE time hos Yobuta etter legebytte fordi [navn fjernet av moderator] sluttet, ingen interesse av å bli kjent overhode. Rett inn på medisinliste og skal finne opp kruttet på nytt og forandre og kutte medisiner umiddelbart uten noen kjennskap til meg eller min historie, som jeg ser på som en veldig viktig start hos en helt ny lege, det handler om tillit, kunnskap om pasient og forståelse. Ble særdeles skuffet over Yobuta og følte meg totalt overkjørt med en ovenfra og ned holdning som ikke er en lege verdig. Jeg bytter til ny lege fra i morgen og kan dessverre ikke anbefale legen Yobuta. Resten av personalet har vært hyggelige og blide i alle år, så trist at vi mistet [navn fjernet av moderator] som lege.

Usympatisk og dårlig lytter

Lege: Bekim Morina Skrevet

Kan ikke anbefale denne legen. Han er kun opptatt av å si det han vil og slipper ikke pasienten til i det hele tatt. Snakker om ting som ikke er relevant. Usympatisk og usmakelig lege.

Behjelpelig og tilgjengelig.

Lege: Rosalba Yobuta Skrevet

Rosalba er en profesjonell og imøtekommende lege som tar deg på alvor. Etter første møtet følte jeg en stor tiltro til henne. Jeg ble fulgt opp månedlig etter avtale, og hun var alltid like hjelpsom. Anbefales på det sterkeste.

Helt fantastisk!

Lege: Marte Anine Stedjeberg Skrevet

Marthe er bare helt nydelig! Hun er så mild og koselig og kunnskapsrik. Tar angst på alvor, men skylder ikke alle symptomene umiddelbart på angsten uten å undersøke. Det er ikke ofte man opplever. Det er så betryggende. Tar seg god tid. Kommer aldri til å bytte lege igjen <3

Veldig fornøyd med ny fastlege

Lege: Marte Anine Stedjeberg Skrevet

Marte er en veldig rolig, forståelsesfull og lyttende lege. Jeg føler meg godt ivaretatt av henne, og at jeg får den hjelpen jeg har hatt behov for. Hun er veldig flink til å følge opp i etterkant. Kan varmt anbefale henne videre ☺️