Zarina Mahmood-Ul-Hassan

Allmennmedisin

Autorisasjon (2014)

88 av 2000
Bytt fastlege

Bytte til Zarina Mahmood-Ul-Hassan?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Zarina Mahmood-Ul-Hassan's oppføring der.

MediCo Legesenter Telefonnummer64 87 23 3264 87 23 ...
Åsenveien 10 1400 Ski
Zarina Mahmood-Ul-Hassan er en av 71 fastleger i Nordre Follo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Zarina Mahmood-Ul-Hassan

Hører ikke etter, forferdelig opplevelse, tar deg ikke på alvor.

Etter tre år byttet jeg endelig lege. På grunn av denne legen har behandlingen min stått på stedet hvil. Hun tror ikke på meg, sier at jeg er for ung og har hele livet foran meg. Nekter å hjelpe, tror ikke på det jeg sier, og noen ganger føles det som om hun tror jeg finner på ting fordi når hun skriver henvisninger, bagatelliserer hun symptomene mine.

Stor tillit til Dr. Zarina

Dr. Zarina er virkelig en fantastisk lege. Hun er både kunnskapsrik og erfaren, men det som gjør mest inntrykk, er hvordan hun ser deg som menneske – ikke bare som en pasient med symptomer. Hun har en ro og varme over seg som gjør at man føler seg trygg med en gang, og hun møter deg med både profesjonalitet og ekte medmenneskelighet.

I en hverdag der helsevesenet ofte kan føles travelt og litt distansert, skiller Dr. Zarina seg ut som en lege som virkelig bryr seg. Hun er grundig, empatisk og engasjert – og man merker at hun følger opp med både hode og hjerte.

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har Dr. Zarina som fastlege. Det er sjeldent å møte en lege som kombinerer faglig styrke med så mye omsorg og menneskelighet. Hun får min varmeste anbefaling.

Jeg bytter!

Den muntlige kommunikasjonen er litt energikrevende, men verre er at det virker som hun ikke leser kommentarfeltet når jeg på Helsenorge ber henne om fornyelse av resept. Der gir jeg viktig informasjon mht. dosering som blir ignorert gang på gang.

Dårlig erfaring

Ikke vennlig hilste ikke. Tok seg liten eller ingen tid stille spørsmål rundt diagnose. Ønsket spesialist fikk ikke hjelp. Kanskje dårligste legeerfaring noen gang, var inne 5 min

Anbefales ikke

Følger ikke opp pasientene sine i det hele tatt. Sjekker ikke svar på prøver. Gir ingen tilbakemelding om resultater av prøvene før man ringer og spør. Har gått måneder uten at hun har sett på prøver eller fulgt opp. Henvisninger blir skrevet feil og retunert uten at hun sjekker og sender på nytt. Skriver feil i meldinger. Noe som skal være lavt blir høyt osv. Muntlig kommunikasjon er vanskelig da språkferdigheter på norsk er svake. Blir mange misforståelser. Har ingen meldingstjenesten hvor du kan skrive melding. Ikke mulig å avbestille timer elektronisk. Alt må ringes til medico, hvor man står i endeløs telefon kø. Hun er en fare for pasientene sine.