MediCo Legesenter

Telefonnummer 64 87 23 32 64 87 23 ...
Åsenveien 10 1400 Ski

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved MediCo Legesenter

Svært misfornøyd med behandlingen

Lege: Nadeem Asjid Skrevet

Jeg er svært misfornøyd med denne legen. Etter min erfaring forsto legen ikke situasjonen min og tok den ikke på alvor, og oppfølgingen var mangelfull. Jeg opplevde også at behandlingen og valg av medisiner ofte føltes som om legen prøvde ut forskjellige medisiner på pasienten uten å ha tilstrekkelig forståelse av situasjonen. Derfor valgte jeg å bytte fastlege.

Arrogant og lite interessert lege

Lege: Fahim Latif Skrevet

Fahim Latif var ubehagelig, stressa og lite interessert i hva jeg kom til han med. Jeg fikk 12 minutter på kontoret før han gikk mot døra at timen var over! Viste tydelig at kronikere var ikke slike pasienter han ønsket. Jeg har aldri opplevd maken til uhøflig lege og jeg har valgt å finne meg ny fastlege. Mitt råd til dere som er kronikere. hold dere langt unna.

A fastlege who truly listens

Lege: Jonas Røvang Karlsen Skrevet

I’m very happy with my GP. He takes the time to listen, is compassionate, and makes you feel that your concerns are taken seriously. He also speaks very good English, which makes communication much easier for me. I especially appreciate his strong medical knowledge and the fact that he can usually explain things clearly and confidently without constantly needing to look things up. Overall, I feel comfortable, heard, and well taken care of.

G

Lege: Nadeem Asjid Skrevet

Har for det aller meste gode opplevelser med Nadeem, han tok meg seriøst da jeg hadde psykiske problemer, og henviste meg flere steder. Vil si at jeg er ganske fornøyd med han som fastlege, selvom jeg av og til følte at jeg måtte pushe litt på får å få ballen til å rulle med visse ting. Men følte meg som regel hørt.

Trygg og kunskapsrik

Lege: Mayuran Nagarajah Skrevet

Meget opptatt av pasienten og er lydhør og bruker den tiden som trengs. Er det behov for henvisning videre, gjøres dette med det samme. Meget dyktig og arbeidsom lege.