Negar Barazandeh

Best Helse AS
Kvinne, 36 år

Autorisert

2013

Ledige plasser

0 av 1200
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

40 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Best Helse AS
Kongsveien 104 1177 Oslo
Vis kart
Negar Barazandeh er en av 536 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(10)
10 vurderinger
Tilgjengelighet
(8)
8 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(9)
9 vurderinger
Service
(7)
7 vurderinger

Siste vurderinger av Negar Barazandeh

Beste fastlegen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde en annen fastlege hvor jeg kun fikk en hel del resepter. Da jeg byttet til Negar fikk jeg tilstrekkelig med hjelp og en dame som var interessert i å hjelpe til en bedre hverdag! Hun lytter, og er opptatt av å finne ut hva som er galt. Hun har nå en vikar som er like god. Super fornøyd med Fastlegen min

Dyktig doktor

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Som kronisk syk er jeg avhengig av en kompetent og kunnskapsrik lege, som lytter. Dette er Negar Barazandeh. Hun er i tillegg støttende, omgjengelig og ærlig: noe jeg har behov for.

Eneste kritikk er at jeg skulle ønske hun hadde kontor nærmere meg, men heller en god lege med litt reisevei enn en dårlig rett rundt hjørnet.

Meget dyktig og omtenksom lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært hos flere leger i både utlandet og i Norge og Negar Barazandeh er definitivt en av de beste. Det er tydelig at hun bryr seg om pasientene sine. Mange leger skynder seg for å bli ferdig, men ikke Negar Barazandeh. Hun lytter og ser deg som person og skjønner at mange fysiske lidelser har emosjonelle og psykiske årsaker. Slik klarer hun å gå i roten av problemet.

Dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Gjennom livet har jeg blitt henvist til flere fastleger grunnet min sensitive mage. Jeg hadde utviklet spiseforstyrrelser og var underernært. Har en veldig hektisk hverdag og ble fortalt av flere fastleger om at jeg måtte roe meg ned med medisinering av innsovning tabletter. Da skulle mage problemer forsvinne ifølge fastlegene.
Jeg prøvde alle midler, men ble videre henvist til flere undersøkelser uten å bli tatt seriøst. Min tidligere fastlege ved Holmlia legesenter hadde knapt tid til å treffe meg. Hennes pasient liste var lang og få time kunne ta opptil flere uker og enkelte ganger måneder. Min tidligere fastlege var veldig glad i å ta flere ukers ferie nesten hver tredje måned, og ferien kunne vare i uker.
Det kom en dag der hvor jeg hadde akutt behov for time og spurte resepsjonisten om jeg kunne treffe en annen fastlege. Jeg ble henvist da til en nystartet lege Dr. Baranzandeh på Holmlia legesenter. Dr. Baranzandeh hadde satt seg godt igjennom min journal før jeg kom til min time. Dr. Baranzandeh stilte spørsmål som jeg ikke hadde erfart tidligere for deretter, sette riktig metode for å finne ut av som egentlig feilet meg.
Jeg er 1,92 cm og min vekt var i den perioden på 60 kilo. Folk flest kunne se at jeg var sykelig tynn og var godt på vei til å bli alvorlig syk. Det egentlige problemet mitt var ikke sensitiv mage eller underliggende problemer/reaksjoner eller allergier etc. Det var rett og slett at jeg ikke hadde det så psykisk/mentalt godt.
Dr. Baranzandeh løftet meg opp psykisk med motivasjon og fikk frem viljestyrken i meg som ga meg videre håp på livet. Det ble satt opp en plan for meg som gikk over 8 måneder, og når jeg kom tilbake på hennes kontor veide jeg 78 kilo, og følte meg frisk som en fisk. Med Dr. Baranzandeh`s hjelp har jeg økt livskvalitet, presterer bedre på jobb og nyter livet på privat. I dag trener jeg 5 dager i uken og spiser rikelig med sunn mat.
Tror noen ganger så hjelper det med litt omtanke/omsorg fra din fastlege for å kurrere din sykdom. Jeg har skjønt at mange at sykdommer er av placebo og kan kureres med litt hjelp av coaching eller ha noen å snakke med. I dag så er vi veldig lukket og eneste person vi kan åpne oss for er nemlig våre fastleger. Jeg håper det finnes flere leger som Dr.Baranzandeh der ute.
Dr. Baranzandeh jobber i dag på Best Helse.

Den beste legen jeg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er alltid imøtekommende, lytter godt og bryr seg on pasienter. Tillitsfull og trygg på kunskapene sine. Jeg føler meg ivaretatt hos henne.