Negar Barazandeh

Best Helse AS Kvinne, 34 år

Om

Autorisert2013
Ledige plasser
Advarsler

Praksis

Best Helse AS

Kongsveien 104 1177 Oslo
Negar Barazandeh er en av 527 fastleger i Oslo

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
4.5
7 vurderinger
Tilgjengelighet
4.0
6 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
4.5
7 vurderinger
Service
4.5
5 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Negar Barazandeh

Dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Gjennom livet har jeg blitt henvist til flere fastleger grunnet min sensitive mage. Jeg hadde utviklet spiseforstyrrelser og var underernært. Har en veldig hektisk hverdag og ble fortalt av flere fastleger om at jeg måtte roe meg ned med medisinering av innsovning tabletter. Da skulle mage problemer forsvinne ifølge fastlegene.
Jeg prøvde alle midler, men ble videre henvist til flere undersøkelser uten å bli tatt seriøst. Min tidligere fastlege ved Holmlia legesenter hadde knapt tid til å treffe meg. Hennes pasient liste var lang og få time kunne ta opptil flere uker og enkelte ganger måneder. Min tidligere fastlege var veldig glad i å ta flere ukers ferie nesten hver tredje måned, og ferien kunne vare i uker.
Det kom en dag der hvor jeg hadde akutt behov for time og spurte resepsjonisten om jeg kunne treffe en annen fastlege. Jeg ble henvist da til en nystartet lege Dr. Baranzandeh på Holmlia legesenter. Dr. Baranzandeh hadde satt seg godt igjennom min journal før jeg kom til min time. Dr. Baranzandeh stilte spørsmål som jeg ikke hadde erfart tidligere for deretter, sette riktig metode for å finne ut av som egentlig feilet meg.
Jeg er 1,92 cm og min vekt var i den perioden på 60 kilo. Folk flest kunne se at jeg var sykelig tynn og var godt på vei til å bli alvorlig syk. Det egentlige problemet mitt var ikke sensitiv mage eller underliggende problemer/reaksjoner eller allergier etc. Det var rett og slett at jeg ikke hadde det så psykisk/mentalt godt.
Dr. Baranzandeh løftet meg opp psykisk med motivasjon og fikk frem viljestyrken i meg som ga meg videre håp på livet. Det ble satt opp en plan for meg som gikk over 8 måneder, og når jeg kom tilbake på hennes kontor veide jeg 78 kilo, og følte meg frisk som en fisk. Med Dr. Baranzandeh`s hjelp har jeg økt livskvalitet, presterer bedre på jobb og nyter livet på privat. I dag trener jeg 5 dager i uken og spiser rikelig med sunn mat.
Tror noen ganger så hjelper det med litt omtanke/omsorg fra din fastlege for å kurrere din sykdom. Jeg har skjønt at mange at sykdommer er av placebo og kan kureres med litt hjelp av coaching eller ha noen å snakke med. I dag så er vi veldig lukket og eneste person vi kan åpne oss for er nemlig våre fastleger. Jeg håper det finnes flere leger som Dr.Baranzandeh der ute.
Dr. Baranzandeh jobber i dag på Best Helse.

Den beste legen jeg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
0.0

Hun er alltid imøtekommende, lytter godt og bryr seg on pasienter. Tillitsfull og trygg på kunskapene sine. Jeg føler meg ivaretatt hos henne.

Har mer å lære.

Skrevet
Samlet vurdering
3.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
2.0
Service
0.0

Dr. Barazandeh var imøtekommende når jeg kom til min første konsultasjon hos henne. Hun kommuniserer greit, men kan gjerne være mer tydelig. Enkelte prosedyrer kan absolutt gjøres bedre, men med trening kan hun bli svært dyktig. Virket for meg dessverre veldig belærende og litt nedlatende, noe som jeg satt lite pris på. Håper dette blir bedre etterhvert. Kan med fordel lytte bedre til pasienten.

Omsorgsfull og varm lege som ikke stresser

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Jeg har besøkt Negar ved et par anledninger de siste årene og har hver gang blitt møtt av en hyggelig lege som interesserer seg for å hjelpe. Hun er nøye i arbeidet sitt og veldig lett å snakke med, anbefaler henne på det varmeste.

Det er også veldig hyggelige mennesker som jobber på legekontoret ellers.

En av det beste fastlegene jeg har hatt.

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.0

Hun har evner til å lytte til sine pasienter, forklar tydelig med tålmodighet hva som er galt med helse. Er veldig, veldig glad at jeg har henne som fastlege.