Ljiljana Popovic
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Han er en meget kunnskapsrik lege med mye erfaring. Gjenkjenner problemet og finner raskt en løsning eller henviser deg til en spesialist. Jeg håper legen alltid vil være her
Flink, profesjonell og hyggelig lege. Vet hva hun snakker om og er rett på sak. Har også dyktige folk på kontoret som hjelper deg med time og resepter.
Legen lytter til alle mine behov og utfordringer. Hun er en aktiv lytter og stiller relevante spørsmål. Hun er opptatt av å finne gode løsninger både når det gjelder somatikk eller psykiatri. Anbefales på det sterkeste.
Hei hatt denne legen over en lang peroide Utrolig vanskelig å Forholde seg til, Føler hun ikke lytter etter mine behov å setter seg opp en formening over hva jeg føler når det absoulutt ikke føler det,
Oppfatter Ljiljana Popovic-Gajic som en god somatisk lege. Hun er rett på sak, og henviser gjerne til spesialist om det er nødvendig. Hennes felt er tydelig i det somatiske, og ikke i psykiatrien. Føler ikke at psykiske problemer blir tatt like seriøst, eller blir møtt med like mye forståelse eller kunnskap.