Ann-Charlotte Margita Rydell
Fantastisk lege som ser deg som pasient, og ikke bare på PC’n. Hun er lyttende, empatisk og åpen for innspill fra deg som pasient. Jeg hadde henne innimellom da Dr Helbo var utilgjengelig, og sto på venteliste i 3 år etter at Dr Helbo pensjonerte seg og jeg fikk tildelt en annen fastlege.
Redning å få en sånn fastlege, tar seg tid er grundig, følger opp etter alle kunstens regler Umisselig!Fir meg har det betydd alt å få en sånn lege, ellers vet jeg ikke hvordan livet hadde vært.
Flott dame som har tid,lytter,vet hva hun snakker om,tar deg på alvor og er veldig effektiv og flink👌😊
Rydell er den legen jeg vet jeg kan komme med om alt, og hun tar seg den nødvendige tiden slik at jeg føler meg sett og hørt. Jeg kan ikke anbefale henne godt nok, for hun er bare fantastisk bra 👏💐
Du blir sett, og føler deg ivaretatt. Hun virker også å ha klare oppfatninger om egen kompetanse, og når hun bør/skal henvise videre. Er klar i spørsmål og forklaringer. Du blir alltid tatt på alvor. En lege jeg ikke vil bytte ut.