Lillehammer Legesenter DA

Telefonnummer 61 05 45 00 61 05 45 ...
Nymosvingen 6 2609 Lillehammer

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Lillehammer Legesenter DA

Trygghet, ro og medmenneskelighet.

Lege: Alexander Kjølner Skrevet

Alexander har vært fastlegen min i mange år, og han har betydd enormt mye for meg. Han er rolig, klok og trygg – en lege som virkelig ser mennesket foran seg, lytter og tar seg tid.

Han har vært mitt anker, også når det har blåst som verst. Når jeg har kommet inn opprørt og bekymret, har han hatt en helt egen evne til å roe meg ned. Folkelig, varm og uten hastverk. Jeg har alltid gått derfra med følelsen av å ha blitt hørt, tatt på alvor og godt ivaretatt.

Ofte kunne det være forsinkelser og venting, men det gjorde egentlig ingenting. Vi visste hvorfor. Den dagen det var du som trengte litt ekstra tid, fikk du den samme tiden. Det sier mye om hva slags lege han er.

For meg er Alexander en lege som kombinerer faglig dyktighet med varme, humor og medmenneskelighet. Jeg er utrolig takknemlig for alle årene jeg har fått ha ham som fastlege.

Noen leger behandler sykdom. De aller beste skaper også trygghet. Alexander er en av dem. 🖤

Lytter og tar seg tid

Lege: Bent Espen Joro Skrevet

Har hatt Dr. Joro som fastlege i over 30 år, siden jeg var 9 år. Til tross for hvor opptatt han må være setter han seg alltid tilbake i stolen og er helt til stede for meg som pasient når jeg er inne hos ham. Jeg føler han tar seg tid og tar meg og det som plager meg på alvor. Jeg er aldri redd for å ta opp noe jeg lurer på, og blir møtt med forståelse og omsorg. Jeg føler han aktivt jobber for å gi pasienten rom og tid til å forklare, samt en trygg og avslappet opplevelse.
Han har gode råd og kunnskap, og om det er noe han ikke vet eller er usikker på så jobber han for å finne ut av det. Han er en god støttespiller når man er syk og trenger hjelp!
Det hender at man må vente en stund på venteværelset fordi han er forsinket, men jeg har nok erfaring med denne legen til å vite at hvis han er forsinket så er det fordi han har gitt noen den legeopplevelsen alle fortjener - de har fått tid, omsorg og hjelp når de virkelig trengte det! For meg er det gull verdt å ha en slik fastlege!

Fiasko

Lege: Alexander Kjølner Skrevet

Må ha hatt en dårlig dag. Ønsket ikke å lytte. Var kort og frekk i svarene. Konkluderte ikke med noe og besøket var totalt bortkastet.

Fantastisk lege

Lege: Ann-Charlotte Margita Rydell Skrevet

Fantastisk lege som ser deg som pasient, og ikke bare på PC’n. Hun er lyttende, empatisk og åpen for innspill fra deg som pasient. Jeg hadde henne innimellom da Dr Helbo var utilgjengelig, og sto på venteliste i 3 år etter at Dr Helbo pensjonerte seg og jeg fikk tildelt en annen fastlege.

Enestående

Lege: Ann-Charlotte Margita Rydell Skrevet

Redning å få en sånn fastlege, tar seg tid er grundig, følger opp etter alle kunstens regler Umisselig!Fir meg har det betydd alt å få en sånn lege, ellers vet jeg ikke hvordan livet hadde vært.