Mayuran Nagarajah

0 av 2000

Venteliste

6 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Mayuran Nagarajah er en av 71 fastleger i Nordre Follo

Siste vurderinger av Mayuran Nagarajah

utrolig dedikert!

Dette er uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt. Han tar seg tid, lytter ordentlig og forklarer ting på en måte som er lett å forstå. Veldig rolig og trygg, både med voksne og barn. barna mine har vært hos ham flere ganger, og de virker veldig trygge med han, føler seg alltid godt tatt imot. De har hatt noen dårlige erfaringer med leger på legevakta og jeg setter pris på at han gjør alt for at de skal føle seg trygge.

Det som virkelig skiller ham ut, er at han alltid er tilgjengelig. Han har ringt tilbake sent på kvelden flere ganger når det har vært noe viktig, og jeg vet at han gjør alt han kan for å følge opp. Det føles som han jobber hele døgnet.

Når han har vært borte, har vikaren Fatima tatt imot, og hun har også vært helt strålende. Hun er hjelpsom, grundig og veldig behagelig å prate med. Jeg har følt meg godt ivaretatt hver gang jeg har vært der, enten det er Mayuran eller Fatima jeg møter. Dette er en lege jeg er veldig takknemlig for å ha.

Utrolig dyktig lege som ser deg og genuint vil hjelpe

Jeg er utrolig fornøyd med fastlegen min. Han er dyktig, oppriktig og ser virkelig behovet man har. Han tar meg alltid på alvor, lytter og gjør det trygt å være åpen – både om fysiske og psykiske ting. Det betyr mye å ha en lege man kan stole på og som genuint ønsker å hjelpe.

Det som gjorde det ekstra spesielt, var Fatima. Hun var helt unik – varm, trygg og utrolig flink til å utfylle legen på en naturlig måte. Det var godt å kunne snakke med henne om mer feminine temaer, og hun gjorde alltid sitt beste for å hjelpe. Samarbeidet mellom dem to var noe helt eget, og jeg savner henne virkelig. Hun gjorde en forskjell og etterlot seg et tomrom.

Dyktig og empatisk lege

Mayuran er en usedvanlig dyktig og empatisk lege. Han tar seg alltid god tid til å lytte og forklarer medisinske problemstillinger på en forståelig måte, samtidig som han viser stor faglig trygghet. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt og møtt med respekt og varme, uansett hva jeg kommer med. Mayuran er grundig i sine vurderinger, følger opp nøye, og man får virkelig følelsen av at han bryr seg om pasientene sine. Jeg er veldig takknemlig for å ha ham som fastlege – en lege man kan stole på! Han er veldig flink med barn også! Litt ventetid for ledige timer men han er nokså populær så det er forståelig.

Hyggelig, lyttende og kunnskapsrik.

…… Men ikke lett å få time hos han.
Flink til å sende videre til spesialister, om nødvendig. Lytter, men til tider merker man at han har mye å gjøre.

Forøvrig synes jeg det er trist at Medico Legesenter ikke lenger benytter seg av Unilabs, som ligger i gangavstand fra legesenteret, men i stedet sender oss til Ski Sykehus. Unødvendig bruk av tid, og ikke så lett å komme seg dit for mange.

Hyggelig lege, men..

Han er hyggelig og tar seg god tid, lytter og virker interessert. Gir fin kontakt. Har alt for mange på lista si, alltid flere uker til neste ledige time inne på Helsenorge. Dette gjør at jeg ikke oppsøker fastlegen for helsehjelp når jeg trenger det, med mindre problemet er svært akutt. Jeg kommer til å sette meg på venteliste hos en lege med færre på lista i håp om at det er lettere å få time.