Kiranjit Kaur
Hun hører ikke på pasienten, men henger seg bare opp i det hun selv mener. Allerede ved første besøk opplevde jeg henne som veldig uhøflig – hun hilste ikke en gang, og spurte om årsaken til besøket mens jeg fortsatt var på vei inn på kontoret. Når jeg fortalte om symptomene mine, svarte hun på en ironisk måte. Uansett hva man forteller at man feiler, hevder hun at det bare skyldes psykiske problemer.
Her får du ingen respekt og empati eller sympati. Bortkastet tid og penger da man får høre etter å ha fortalt om alvorlige problemer at man bare må stå i det ! Anbefales ikke. STYR UNNA
Trivelig og god på kommunikasjon.
Når man snakker med henne så lytter hun på bekymringene du har og stiller de riktige spørsmålene. Hun hjelper deg med det du trenger, men er fortsatt direkte.
Kjempe flink lege, lytter til deg og tar deg seriøst, henvender deg videre om det trengs. Synd at legekontoret ikke har digitale henvendelser og timebestilling. Litt lang ventetid på time, men det er verdt det.
Meget dyktig og forståelsesfull fastlege.
Tar seg tid til og lytte og tilrettelegge for spesialist
utredning ved behov
Kan ikke kontaktes digitalt. Må ringe sentralbordet med uendelig lang ventetid for absolutt alle type henvendelser.