Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tønsberg Legekontor
Usikker
Lege: Knut Magne Aarflot SkrevetOpplever legen som usikker, vag og noe uengasjert.
Vanskelig å finne ut hva og hvor man kan få hjelp, virker som man må ha en egen plan på hva som skal gjøres. Har ikke opplevd å få forslag av legen selv. Han kan si seg enig eller sende henvisning på forespørsel.
STYR UNNA
Lege: Kiranjit Kaur SkrevetHun hører ikke på pasienten, men henger seg bare opp i det hun selv mener. Allerede ved første besøk opplevde jeg henne som veldig uhøflig – hun hilste ikke en gang, og spurte om årsaken til besøket mens jeg fortsatt var på vei inn på kontoret. Når jeg fortalte om symptomene mine, svarte hun på en ironisk måte. Uansett hva man forteller at man feiler, hevder hun at det bare skyldes psykiske problemer.
Her får du ingen respekt og empati eller sympati. Bortkastet tid og penger da man får høre etter å ha fortalt om alvorlige problemer at man bare må stå i det ! Anbefales ikke. STYR UNNA
Trygg, varm og kunnskapsrik
Lege: Julie Marie Weyergang Omvik SkrevetFøler meg sett og trygg. God til å lytte.
Tar seg god tid og er effektiv.
Kan anbefales på det beste!
Takk til legen og sekretærene
Lege: Knut Magne Aarflot Skrevet"Takk for at du holder meg gående – som gaffateip på en gammel sykkel!" 🚲🩺
Spøk til side. Jeg har en kompleks helsesituasjon som krever mye av legen, og vi har fått et godt samarbeid. Uten det ville jeg vært ufør nå. Jeg er tilbake i jobb.
Vennlig og grundig
Lege: Knut Magne Aarflot SkrevetFlyttet til Tønsberg ved årsskiftet, fikk dr. Aarflot som fastlege. Det er jeg svært fornøyd med. Aarflot er vennlig, gir god kontakt, virker ikke stresset på tiden, tar den tiden som trengs, han er grundig, spørrende og lyttende.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?