Astrid Marie Gulsvik Eikeland
Et meget behagelig og kompetent menneske. Jeg har vært klient i mange år, og jeg er ekstremt fornøyd med å ha henne som min fastlege.
Jeg har tidligere hatt en fastlege jeg ikke var fornøyd med. Da følte jeg meg til "bry". Astrid derimot tar seg god tid, undersøker godt, henviser til spesialister og er forståelsesfull. Alltid blid! Føler jeg blir godt fulgt opp!
aldri vært så misfornøyd med noe form for helsepersonell før, som jeg har vært med henne.
hun mangler etter min mening fullstendig empati for meg som pasient. har ikke vist forståelse for mine problemer, og jeg følte meg til bry. jeg mistet jobben pga at hun ikke ville sykemelde meg da jeg trengte det som mest. oppfatter det som hun vil ha så lite sykemeldinger "på seg" som mulig. aldri vært uhøflig, men lite føyelig og løsningsorientert. jeg valgte å bytte fastlege etter en god stund da jeg opplevde hele visitten svært negativt og lite behjelpelig.
Tar seg tid til pasienten sin og er dyktig i arbeidet. Hun har bred kunnskap og er tilgjengelig.
Opplever legen som relativt kunnskapsrik, men med lite hjertelighet og innlevelse i pasienten. Byr svært lite på seg selv.