Varun Kumar Sharma
Dr. Varun er en helt fantastisk lege. Han er lyttende, omsorgsfull og utrolig hyggelig. Han tar seg alltid god tid til pasientene sine, og man føler seg både sett og tatt på alvor. Det hender det er litt ventetid, men det gjør meg ingenting - det viser bare at han gir hver enkelt pasient den tiden de trenger. Jeg venter gjerne i flere timer for å få komme til ham!
Varun, jeg håper du aldri flytter langt vekk - for da flytter jeg gjerne etter, bare for å beholde deg som fastlege! Tusen takk for den tryggheten og varmen du gir. Stå på, du er rå!
Bedre lege enn Varun skal man lete lenge etter. Flink, morsom, hjelpsom, lyttende, medmenneskelig og ikke minst rettferdig!
Håper han sier i fra om han flytter praksis, slik at jeg får mulighet til å følge etter!
God på kommunikasjon, se mennesket i pasientstolen. Forklarer på en jordnær måte. Bra oppfølging. Det skaper tillit.
Beste legen I verden, hyggelig og Hjelpsom. Lytter til pasientene aldri slutt som Lege!!!!!!!!!!!!!!
Denne legen lytter, er dyktig og har fremragende kompetanse.
Min aller største frykt er den dagen han flytter eller slutter som fastlege.
Ingen har gitt meg så bra trygghet som denne legen.
Sharma, aldri stopp å være Sharma. Du er helt fantastisk, takk for at du er min fastlege.