Christine Rønneberg Mehren

Legegruppen Manglerud AS
Kvinne, 37 år

Autorisert

2009

Ledige plasser

0 av 1400
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

1 person

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Legegruppen Manglerud AS
Plogveien 6 0679 Oslo
Tlf: 22 75 77 90 – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Vis kart
Christine Rønneberg Mehren er en av 529 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
26 vurderinger
Tilgjengelighet
21 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
22 vurderinger
Service
22 vurderinger

Siste vurderinger av Christine Rønneberg Mehren

Svært hyggelig, travel lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Christine er den mest empatiske legen jeg har hatt. Hun tar alle små og store plager på alvor (iblant mer enn jeg bryr meg selv), og henviser villig videre dersom hun ikke kan gi et svar. Jeg opplever at hun alltid vil utelukke eventuell sykdom og komme til bunns i tvetydige problemer. Samtidig sier hun tydelig ifra når hun mener det ikke er grunn til å bekymre seg. Hun er blid og kjapp, ofte litt stressa og alltid forsinka, men evner likevel å få meg til å føle meg velkommen på hennes kontor hver gang. En dyktig, travel lege! Lang ventetid (ca. 3 uker) for å få time må medregnes.

Blid men fryktelig stresset og for sen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt henne som lege ett par år nå. Førsteinntrykket mitt var bra. Følte og føler ennå at hun tar deg på alvor. Sender deg raskt videre til andre undersøkelser. Veldig synd at hun ALLTID er for sen. Minimum 30 minutter. Noenganger 1 time. Stresset og veldig opptatt av at tiden inne på kontoret skal overholdes(!) rart hun er forsinket egentlig. Jeg har ofte vært livredd etter å ha gått derifra. Tror jeg har kreft og det som verre er. På en måte er det jo bra at hun er nøye og det er bedre føre var, men kanskje dempe krisemaksimeringen littebitt. Hun har dessverre Lang ventetid på å få time.3-4 uker. Tror hun har for mange pasienter. Blid og hyggelig ellers:)

Veldig flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette er en lege som virkelig tok meg på alvor. Hun lytter, er forståelsesfull, og jeg følte meg virkelig godt ivaretatt. Anbefales virkelig.

Byttet lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Meget stresset og lite klar i beskjedene hun gir. Har ofte gått derfra og blitt minst like stresset som henne på grunn av lite sikre teorier fra hennes side. Vinglete ift hva problemet kan være og hvordan det skal løses. Unødvendig opptatt av å påpeke at hun er så veldig nøye med å "følge boka". Lite villig til å høre pasientens egne erfaringer. Veldig blid og søt, men jeg gikk ofte ut fra kontoret med en tanke om at noe kunne være veldig galt selv om egen fornuft sa noe annet.

Bestandig en time forsinket, men om man påpeker dette så har hun bestandig en unnskyldning eller mener at man ikke har ventet så lenge.

Rask på å sende pasienter videre til kontroller andre steder, det er egentlig bra men ikke alltid nødvendig.
Søt og blid som nevnt men jeg er langt mer fornøyd med min nye lege.

Et fantastisk medmenneske og en utrolig flink lege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vet ikke helt hva jeg kan si som beskriver hvor godt det har vært å ha Christine som lege. Ble for et års tid siden alvorlig og langvarig syk, noe som gjorde hverdagen uforutsigbar, dramatisk og skremmende.
Christine har hele veien kjempet med nebb og klør for at jeg skal få den beste oppfølgingen i et system hvor man som pasient lett kan bli overkjørt, tilsidesatt og feilbehandlet. Gang på gang har hun tatt tak og rådført seg om viktige problemstillinger som krever spesialistkompetanse slik at jeg skal få svar, noe ingen av mine tidligere fastleger noensinne har gjort. Hele veien har hun lyttet, støttet, trøstet og stilt opp noe man desverre sjelden ser hos andre fastleger. Hun tar seg alltid tid til å høre på og nøye vurdere alle pasientene sine, noe som fører til at hun ofte er noe forsinket og dette er hun i tilfellet alltid veldig beklagende ovenfor. Jeg har alltid sett på dette som en fordel og aldri hatt noe imot det da det tyder på en lege som gjør en grundig jobb og har en realistisk forståelse for at man ikke rekker nok iløpet av en 20 minutters legekonsultasjon. I noen tilfeller har hun vært noe dramatisk i forhold til potensielle farer diagnosemessig, men dette kommer nok av at hun er såpass grundig at hun ikke vil overlate noe til tilfeldighetene, noe som sikkert flere ganger har utgjort forskjellen mellom liv og død hos pasientene. Hun følger alltid opp og tar alltid kontakt i forhold til prøvesvar av betydning og lignende. Christine møter meg alltid med sprudlende godt humør og tar meg alltid på alvor. Det eneste jeg har å utsette når det gjelder Christine er at hun beklager seg alt for mye, noe det er ingen som helst grunn til i min mening. Blir utrolig leit å miste henne som fastlege, da jeg flytter utenombys. Maken til lege har iallefall jeg aldri hatt tidligere.