Christine Rønneberg Mehren

Legegruppen Manglerud AS
Kvinne, 37 år

Autorisert

2009

Ledige plasser

0 av 1400
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Legegruppen Manglerud AS
Plogveien 6 0679 Oslo
Tlf: 22 75 77 90 Vis kart
Christine Rønneberg Mehren er en av 528 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
22 vurderinger
Tilgjengelighet
19 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
20 vurderinger
Service
20 vurderinger

Siste vurderinger av Christine Rønneberg Mehren

Et fantastisk medmenneske og en utrolig flink lege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vet ikke helt hva jeg kan si som beskriver hvor godt det har vært å ha Christine som lege. Ble for et års tid siden alvorlig og langvarig syk, noe som gjorde hverdagen uforutsigbar, dramatisk og skremmende.
Christine har hele veien kjempet med nebb og klør for at jeg skal få den beste oppfølgingen i et system hvor man som pasient lett kan bli overkjørt, tilsidesatt og feilbehandlet. Gang på gang har hun tatt tak og rådført seg om viktige problemstillinger som krever spesialistkompetanse slik at jeg skal få svar, noe ingen av mine tidligere fastleger noensinne har gjort. Hele veien har hun lyttet, støttet, trøstet og stilt opp noe man desverre sjelden ser hos andre fastleger. Hun tar seg alltid tid til å høre på og nøye vurdere alle pasientene sine, noe som fører til at hun ofte er noe forsinket og dette er hun i tilfellet alltid veldig beklagende ovenfor. Jeg har alltid sett på dette som en fordel og aldri hatt noe imot det da det tyder på en lege som gjør en grundig jobb og har en realistisk forståelse for at man ikke rekker nok iløpet av en 20 minutters legekonsultasjon. I noen tilfeller har hun vært noe dramatisk i forhold til potensielle farer diagnosemessig, men dette kommer nok av at hun er såpass grundig at hun ikke vil overlate noe til tilfeldighetene, noe som sikkert flere ganger har utgjort forskjellen mellom liv og død hos pasientene. Hun følger alltid opp og tar alltid kontakt i forhold til prøvesvar av betydning og lignende. Christine møter meg alltid med sprudlende godt humør og tar meg alltid på alvor. Det eneste jeg har å utsette når det gjelder Christine er at hun beklager seg alt for mye, noe det er ingen som helst grunn til i min mening. Blir utrolig leit å miste henne som fastlege, da jeg flytter utenombys. Maken til lege har iallefall jeg aldri hatt tidligere.

Stressa og ufokusert

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Christine som lege i ca et år , og må si at jeg absolutt ikke anbefaler henne. For det første er hun alltid minst 30 min forsinket , av og til har jeg ventet over en time. For det andre så er hun ekstremt stresset og hun babler om seg selv og ting som ikke har noe med legetimen å gjøre. Hun har tidligere henvist meg hit og dit, og etterpå spør hun meg hvorfor hun har gjort det. Når jeg skulle på 6 ukers kontroll etter fødsel , brukte hun fem minutter å prate om så fin og naturlig fødsel jeg hadde , helt til jeg fortalte at jeg hadde tatt hastekeisersnitt. Hun ba meg også ta noen blodprøver for å sjekke mangel etter fødsel,og husket ikke at jeg hadde tatt disse tre dager før denne timen. Resten av timen brukte hun på å presse på meg prevensjon , selv om jeg sa jeg ikke ønsket å starte med noe. Så min konklusjon er, ikke sløs bort tiden din med denne legen. Etter min 6 ukers kontroll, byttet jeg fastlege og jeg er veldig glad for dette!!

Stressa og ustrukturert

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Førsteinntrykket var bare positivt! En fastlege som lyttet, tok deg på alvor, virket grundig, blid, søt og menneskelig. Etter flere konsultasjoner sitter jeg igjen med et litt annet inntrykk. Bevares, fremdeles blid og søt, men hun kan virke usikker og vimsete, opptatt av å gjøre alt etter boka, virker til tider mer opptatt av reglene enn av deg som pasient. Flink til å sende deg videre til grundige undersøkelser, beroligende for mange. For meg ble det slitsomt. Blir ikke bedre når hun glemmer hvilke undersøkelser hun har sendt deg til. Ligger alltid etter skjemaet. Setter kanskje i gang så mye at hun mister oversikten?

Lytter og finner ut av problemet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er lyttende og gir seg ikke. Tenker vel at hun gir alt for pasienten!

Hun anbefales. Hun er populær og ventetid kan oppstå !

en grundig og en smule stressa lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er grundig og tar alt på høyeste alvor. Det synes jeg er flott etter å ha hatt leger som mente at det meste jeg kom med var normalt og ikke noe å beskymre seg for uten å foreta noe særlig undersøkelser. Det var ikke betryggende alltid.

Minuset med denne legen er at hun er litt for stressa og starter alltid med det negative finnes hun skulke finne noe rart hos deg. Og hun legger ikke noe i mellom heller. Det er jo litt slittsomt å måtte forholde seg til når det mest sannynlig ikke er noe. Hun kunne vært mer diskre, roligere og kanskje stolt mer på seg selv.