Christine Rønneberg Mehren

Legegruppen Manglerud
Kvinne, 37 år

Autorisert

2009

Ledige plasser

0 av 1400
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

51 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Legegruppen Manglerud Telefonnummer22 75 77 9022 75 77 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Plogveien 6 0679 Oslo
Vis kart
Christine Rønneberg Mehren er en av 532 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
28 vurderinger
Tilgjengelighet
22 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
24 vurderinger
Service
23 vurderinger

Siste vurderinger av Christine Rønneberg Mehren

Veldig fornøyd !

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min supre fastlege gjennom 3 år nå. Veldig grundig. Mer empatisk lege skal du lete lenge etter. Christine tar deg på alvor og bryr seg om deg. Som lege ser hun hele deg. Jeg føler meg alltid velkommen. At hun av og til er forsinket kommer av at hun er nøye med hver pasient, men det er det verdt å vente på.

Den beste legen jeg noensinne har hatt!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette er en lege som ser deg som individ og ikke kunn en av mange pasienter. Hun er omtenksom og kjærlig. Hun gir deg den tiden du trenger og gir alltid litt av seg selv. Dette er en lege som strekker seg for å møte dine behov. Dette er ikke bare min vurdering, men hele min familie er så fornøyd med henne som lege. Dersom det blir litt venting et det verdt det. For slik hun bruner god tid på meg kan det tenkes hun gjør med alle andre pasienter. Anbefales virkelig!

Svært hyggelig, travel lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Christine er den mest empatiske legen jeg har hatt. Hun tar alle små og store plager på alvor (iblant mer enn jeg bryr meg selv), og henviser villig videre dersom hun ikke kan gi et svar. Jeg opplever at hun alltid vil utelukke eventuell sykdom og komme til bunns i tvetydige problemer. Samtidig sier hun tydelig ifra når hun mener det ikke er grunn til å bekymre seg. Hun er blid og kjapp, ofte litt stressa og alltid forsinka, men evner likevel å få meg til å føle meg velkommen på hennes kontor hver gang. En dyktig, travel lege! Lang ventetid (ca. 3 uker) for å få time må medregnes.

Blid men fryktelig stresset og for sen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt henne som lege ett par år nå. Førsteinntrykket mitt var bra. Følte og føler ennå at hun tar deg på alvor. Sender deg raskt videre til andre undersøkelser. Veldig synd at hun ALLTID er for sen. Minimum 30 minutter. Noenganger 1 time. Stresset og veldig opptatt av at tiden inne på kontoret skal overholdes(!) rart hun er forsinket egentlig. Jeg har ofte vært livredd etter å ha gått derifra. Tror jeg har kreft og det som verre er. På en måte er det jo bra at hun er nøye og det er bedre føre var, men kanskje dempe krisemaksimeringen littebitt. Hun har dessverre Lang ventetid på å få time.3-4 uker. Tror hun har for mange pasienter. Blid og hyggelig ellers:)

Veldig flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette er en lege som virkelig tok meg på alvor. Hun lytter, er forståelsesfull, og jeg følte meg virkelig godt ivaretatt. Anbefales virkelig.