Christine Rønneberg Mehren

Legegruppen Manglerud AS Kvinne, 36 år

Om

Autorisert2009
Ledige plasser
Advarsler

Praksis

Legegruppen Manglerud AS
Plogveien 6 0679 Oslo
Tlf: 22 75 77 90 Vis kart
Christine Rønneberg Mehren er en av 529 fastleger i Oslo

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
4.0
20 vurderinger
Tilgjengelighet
3.0
17 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
4.5
18 vurderinger
Service
4.5
18 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Christine Rønneberg Mehren

Stressa og ustrukturert

Skrevet
Samlet vurdering
3.0
Tilgjengelighet
2.0
Tillit og kommunikasjon
2.5
Service
4.5

Førsteinntrykket var bare positivt! En fastlege som lyttet, tok deg på alvor, virket grundig, blid, søt og menneskelig. Etter flere konsultasjoner sitter jeg igjen med et litt annet inntrykk. Bevares, fremdeles blid og søt, men hun kan virke usikker og vimsete, opptatt av å gjøre alt etter boka, virker til tider mer opptatt av reglene enn av deg som pasient. Flink til å sende deg videre til grundige undersøkelser, beroligende for mange. For meg ble det slitsomt. Blir ikke bedre når hun glemmer hvilke undersøkelser hun har sendt deg til. Ligger alltid etter skjemaet. Setter kanskje i gang så mye at hun mister oversikten?

Lytter og finner ut av problemet

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.0

Hun er lyttende og gir seg ikke. Tenker vel at hun gir alt for pasienten!

Hun anbefales. Hun er populær og ventetid kan oppstå !

en grundig og en smule stressa lege

Skrevet
Samlet vurdering
4.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
0.0
Service
0.0

Hun er grundig og tar alt på høyeste alvor. Det synes jeg er flott etter å ha hatt leger som mente at det meste jeg kom med var normalt og ikke noe å beskymre seg for uten å foreta noe særlig undersøkelser. Det var ikke betryggende alltid.

Minuset med denne legen er at hun er litt for stressa og starter alltid med det negative finnes hun skulke finne noe rart hos deg. Og hun legger ikke noe i mellom heller. Det er jo litt slittsomt å måtte forholde seg til når det mest sannynlig ikke er noe. Hun kunne vært mer diskre, roligere og kanskje stolt mer på seg selv.

Frarådes på det sterkeste

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
1.0
Tillit og kommunikasjon
1.0
Service
1.0

Jeg hadde lest alle disse anmeldelsene her og tenkte hun her så ut til å ta pasienten på alvor og var behjelpelig og lyttende, men realiteten var annet. Jeg fikk første time 3 uker etter jeg hadde ringt. Jeg følte ikke at jeg ble tatt på alvor. Denne legen lytter lite til pasienten og er stresset hele tiden, føler at legens stress smitter over på meg. lite strukturert og rotete. litt ung litt for uerfaren enda.

Ikke empatisk, sein ute til timen, uinteressert. Følte at legen ikke hadde tid til å høre etter eller var ikke interessert av meg som pasient. Bare tar prøver uten å komme med noe diagnose, er ikke kompetent. Følte dette er en lege som behandler symptomene fremfor å finne de bakenforliggende årsakene. Finner lettvinte veier nemlig snakke med forrige fastlege og gjentar det samme selv om det er feil diagnose.

Forferdelig følelse når hun ringer til NAV foran deg og spør dem om akkurat " deg" om hun gjør noe galt hvis hun skriver en sykemelding og om hun mister lisensen sin, t.o.m. hun vet at "du" er virkelig syk! Hun kjemper ikke for deg som lege. Min tillit er sterkt svekket etter flere uheldige opplevelse, og jeg velger derfor å bytte fastlege. Denne doktoren var veldig lite behjelpelig med det meste. Når det er sagt så synes jeg også at det øvrige personalet på legekontoret også var ganske lite behjelpelige og lite hyggelige.

Fantastisk, omsorgsfull og herlig lege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Etter mange dårlige møter med et titalls leger, var jeg litt urolig for å bytte fastlege. Men jeg har aldri følt meg så ivaretatt og velkommen som hos dr. Mehren. Hun ser deg som pasient, lytter, undersøker grundig, alt i alt en utrolig dyktig lege på alle plan. Du føler deg ikke som en byrde, som en del av en fabrikk når hun møter deg på venteværelset.

Ja, hun kan være litt forsinket, men det gjør meg ingenting når jeg vet at jeg får en så dyktig lege på andre siden av døren på legekontoret. Hun er tålmodig, men står på pasientens side når hun ser at det er nødvendig.