Tor Grunde Simonsen
Genuint interessert. God lytter. Trygg. Empatisk. Faglig dyktig og ønsker virkelig det beste for pasienten. Har hatt han som fastlege i mange år og håpar eg får ha han i mange år til. Uten tvil den beste fastlegen eg har hatt.
Eg er veldig glad eg har Tor Grunde Simonsen som fastlege. Han har vore faslegen min heilt frå han starta på Volda legesenter. Han er fagleg dyktig, følgjer opp prøver og eventuelle henvisningar raskt, og gir alltid gode råd og følgjer meg opp tett. Han er empatisk, trygg og varm.
Utrolig heldig som har ham som fastlege. Han er lyttende, empatisk, erfaren og veldig interessert i løse det som eventuelt kan løses av en fastlege, vel og merke.
Ufattelig god til å kommunisere og oppsummere hva han som lege skal foreta seg, og hva du som pasient skal gjøre videre. Minimerer sjansene for miskommunikasjon og uklarheter.
Dette er ein lege som ser heile menneske, og ikkje berre symptom.
Utrolig dyktig som lege og har menneskelege gode kvalitetar
Flink og tillitsfull lege som forstår pasientenes behov tar seg god tid å vill alltid sjekke opp om de er noe han er i tvil om . Kjeme aldri til å bytte lege !