Gunhild Therese Fossesholm
Har brukt Fossesholm som lege i mange år. Hun er grundig på tydelige sykdomsbilder, men di "usynlige" sykdommene er hun elendig på. Dette er ikke rette lege å gå til vist du har type psykiske vansker, PCOS, Endometriose, uttmattelsessyndrom osv.
Hyggelig dame, men når du kommer inn merker man raskt at hun vil videre på pasientlista si. I tillegg konkluderer hun ofte før du har pratet ferdig og fått lagt frem hele helsebilde. Man føler seg litt dum og avvist.
Hun er seig med å sende henvisninger. Jeg bytter lege nå, fordi det ved gjentatte ganger har vært bagatelliserig av helseprobleme mine, og når jeg kommer til vikarer eller legevaktslege, viser det seg at jeg har diagnoser, prolapser som for lengst burde vært oppdaget. Hun avfeier det ofte som psykiske belastninger. Sånn skal det ikke være. At fastlege konkluderer med psykiske årsaker uten å utelukke gjennom prøver osv andre mulige svar, er også skremmende. Man føler seg ofte pushet ut døra før noe er avklart og ikke tatt på alvor. En nedlatende opplevelse ofte å komme dit. Vanskelig å få time hos.
Alltid blitt fulgt opp og tatt godt vare på.
Blir sendt videre hvis nødvendig og blir alltid tatt på alvor.
Dårlig tid til pasient
Lite tilgjengelig (du får gjerne beskjed om at hun ikke har tid til deg)
Vanskelig å be om noe annet enn en vanlig resept
Lite interessert til å hjelpe til ved forespørsel
Lite lyttende og samarbeidsvillig
Ingen service
Du blir overkjørt om hun har en annen mening enn deg
Joda helt enkle oppgaver som å skrive ut en resept er innafor?
Profesjonell og empatisk. Gjorde noe som kunne vært en pinlig affære (for meg) til en lærerik en. Meget god kommunikasjon.
Jeg opplever Gunhild som imøtekommende og trygg. Hun lytter og ordner med henvisning når det er nødvendig. Vi er ikke ofte hos legen, men jeg er veldig fornøyd med den oppfølgingen barna og jeg har fått når vi har vært der.