Anne Margrethe Jacobsen

Allmennlegespesialist og fastlege
Kvinne, 61 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2007)

Ledige plasser

0 av 1200
Motta varsel hvis denne legen får ledig plass

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Bekkestualegene DA Telefonnummer67 11 33 6667 11 33 ...
Bærumsveien 206 1357 Bekkestua
Vis kart
Anne Margrethe Jacobsen er en av 128 fastleger i Bærum

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(25)
25 vurderinger
Tilgjengelighet
(22)
22 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(23)
23 vurderinger
Service
(21)
21 vurderinger

Siste vurderinger av Anne Margrethe Jacobsen

Håpløst å få time!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hyggelig og vennlig lege. Imøtekommende og lyttende. Dessverre dårlig struktur på legekontoret ned lang ventetid på telefon for å bestille time, kun ledige timer 3-4 uker frem i tid ved digital bestilling og svært vanskelig å få hastetime samme dag. Ved behov for lege samme dag- fikk beskjed at første ledige time var om 8 dager… Måtte gå privat i stedet pga manglende tilgjengelighet.

Veldig fink og hyggelig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Anne Margrethe Jacobsen er en veldig hyggelig og flink lege. En føler seg godt ivaretatt og hun er god på pasientdialog.

Medmenneske

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Anne Margrethe som fastlege i 13 år, og er så takknemlig for og fornøyd med det. For det første er hun et medmenneske, du får opplevelsen av at hun oppriktig bryr seg om og er interessert i deg og at du har det bra. Lett å kommunisere med og alltid blid og positiv. Hun er også utrolig god på å forklare og gi innsikt i det som skjer, smått og stort, det skaper stor grad av tillit og trygghet. Jeg får alltid gode svar og så er hun god på å vite hvem som eventuelt må gjøre en utfyllende vurdering og sørger for at det skjer. Hun er god på å finne muligheter og løsninger som passer for den enkelte. Hun gir inntrykk av å ha tid til deg, og det er alltid greit å få time innen rimelig tid ved behov. Jeg har aldri opplevd lang ventetid på kontoret.
Hun er akkurat en slik fastlege jeg ønsker meg og trenger, og jeg anbefaler henne videre på det varmeste!

Veldig fornøyd!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

AMJ er en helt super lege som er til god hjelp. Kanskje den beste jeg har hatt. Jeg kjenner meg absolutt ikke igjen i det noen skriver om mangelfull oppfølging og lite faglig tyngde. Mitt inntrykk er at jeg møter en lege som vet hva hun driver med, og som er opptatt av å spille på lag med pasientene. Sender henvisning videre ved behov, får alltid tilbakemeld. på prøveresultater. Som regel kort ventetid, lett å få hastetime og veldig hyggelige helsesekretærer.

Passivitet påfallende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen oppfattes som kompetent og empatisk, men passiviteten er dessverre påfallende etter en tids forsøk på samarbeide. Ingen oppfølging etter operasjoner, mangelfull informasjon, må kreve normale blodprøver og ingen årlige standard kontroller. Det er pasientens oppgave å følge opp egen helse, men fastlegen må samarbeide. Overser og utfører ikke direkte anbefalinger om prøver sendt fra spesialisthelsetjenesten, uten noen form for forklaring. Som pasient er jeg sliten og svært bekymret. Bortforklarer plager med sleivete kommentarer.

Vis flere...