Bekkestualegene DA

Kontakt

Telefonnummer67 11 33 6667 11 33 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Bærumsveien 206 1357 Bekkestua
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
65 vurderinger
Tilgjengelighet
50 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
51 vurderinger
Service
49 vurderinger

Siste vurderinger av Bekkestualegene DA

Dårlig fastlege

Lege: Kjell Skare Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Gjerne ungå han!!!

Virker ikke interessert i oppfølging og behandling. Han er ikke en fastlege som kan anbefales.
Legen som ikke er interessert for pasienten.

Byttet umiddelbart til en annen lege, ville ikke ha noe kontakt med en sånn lege.

Empatisk, men passiv

Lege: Anne Margrethe Jacobsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Skulle ønske en lege som var mer løsningsorientert og som var mer nøye, og som fulgte opp journalnotat fra spesialisthelsetjenesten. Skulle ønske meg en lege som tok nødvendige tester uten at jeg må minne på det. Ønsker bedre informasjon om rettigheter ved sykdom, som ville ha vært besparende for meg som pasient. Det er utfordrende å være pasient hos fastlege der all kontakt og tilgang på nødvendige spesialister foregår fra meg som pasient. Heldigvis er det gode spesialister som har tillit til pasienters egne utsagn og gir tilgang på nødvendig helsehjelp.

Kunnskapsrik

Lege: Kjell Skare Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Skare er en lege ettter min smak. Jeg har brukt ham som fastlege i mange år. Han er kanskje ikke den som småprater og smiler hele tiden, men han er sakelig og ordentelig. De som ikke er firnøyd, trenger kanskje mer personelig omsorg. Kan virke mutt, men har en strålende humor.absolutt min lege.

En av de beste legene jeg har hatt

Lege: Anne Margrethe Jacobsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har nå hatt Jacobsen i 5/6 år og er super fornøyd. Hun følger virkelig opp. Jeg har en hudsykdom som er ganske komplisert å behandle og som jeg får tilbakefall av ca annethvert år. Selv om hun ikke er hudlege opplever jeg at hun ikke bare skriver ut det jeg da fikk for to år siden og sender meg ut, men tvert i mot tar seg tid til å undersøke om det er noen endringer i behandlings form for akkurat min diagnose. Grunnen til at det er Jacobsen som følger opp dette er at etter at jeg var hos hudlege som fant ut hva jeg hadde så mente hudlegen at det holdt at fastlegen fulgte meg opp i etterkant. Er det noe hun mener en spesialist bør undersøke henviser hun meg raskt videre. Jacobsen er også en som tar seg tid og lytter noe som er viktig for meg siden jeg har en del psykiske utfordringer og diagnoser.
Jeg er så fornøyd med Jacobsen at jeg nå har satt en av mine gamle foreldre som begynner å trenge litt tettere oppfølging av fastlege på ventelisten hos Jacobsen, både for at vedkommende skal få skikkelig oppfølging, men også fordi jeg da vet at vedkommende kommer til å bli tatt godt vare på. Jeg bare håper og krysser fingrene for at det raskt blir en ledig plass på listen hennes sånn at mitt gamle opphav raskt kan få en lege som følger ordentlig opp.
så som dere skjønner kan jeg virkelig anbefale Jacobsen på det varmeste!!!

Legesenteret har også en ordning hvor de tydeligvis har satt opp noen tomme tider hos legene hver dag sånn at dersom man ringer mellom 8-9 om morgenen er det mulig å få hastetime samme dag. En løsning andre legesenter også burde lære av. De i resepsjonen og på laben er også kjemme hyggelige og høflige

Flink og empatisk lege

Lege: Anne Margrethe Jacobsen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Jacobsen har vært fastlege for meg og min familie i mange år. Vi har et barn som har hatt behov for tett oppfølging og Dr. Jacobsen har vært engasjert, dyktig, lyttende, empatisk, tatt oss på alvor, tatt seg tid til oss og henvist dit det har vært nødvendig. Det kan være litt vanskelig å komme gjennom på telefonen, men det er veldig fint at legekontoret har akutt-timer dersom man trenger det og det pleier stort sett ikke være altfor lange ventetider.