Kristin Medhus

Hundvåg legesenter
Kvinne, 41 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2008)

Ledige plasser

0 av 1300
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

63 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Hundvåg legesenter
Hundvågveien 41B 4085 Hundvåg
Vis kart
Kristin Medhus er en av 118 fastleger i Stavanger

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(7)
7 vurderinger
Tilgjengelighet
(7)
7 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(7)
7 vurderinger
Service
(7)
7 vurderinger

Siste vurderinger av Kristin Medhus

Trygg og mye kunnskap

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er veldig fornøyd med Kristin. Hun husker meg igjen hver gang jeg kommer innom, og husker alle problem stillingene jeg sliter med. Jeg føler meg ivaretatt av Kristin, hun hjelper med de små tingene som min tidligere lege ikke brydde seg om. Hun bruker god tid på pasientene sine og ser dem. Kan virkelig anbefale henne.

Tolmodig og flink til å lytte

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Noen leger virker som om de bare vil ha deg ut så fort som mulig og «kaster» medisiner på deg i håp om at noe skal virke!
Hun er av den sorten som tenker på pasientens beste og bruker kunnskapen sin fornuftig og pragmatisk. Fremstår veldig empatisk

En lege som ser deg

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært svært fornøyd med Kristin Medhus som fastlege. Hun er imøtekommende og forståelsesfull, god kommunikasjon.

Jeg synes at hun ser meg, og tar seg tid til å kartlegge min situasjon/helse og finne løsninger. Positivt at hun har oppsummert på slutten av timen og spør om det er noe mer jeg lurer på eller som hun kan hjelpe med, da føler jeg meg godt ivaretatt.

Selv om det sikkert er en travel jobbhverdag med mange pasienter, synes jeg ikke at mine timer bærer preg av hastverk og stress for å ta imot neste pasient, noe jeg har opplevd hos andre leger. Veldig fornøyd!

Fantastisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt kristin medhus inoen år nå. Fantastisk lege som lytter til deg, hjelper og du kan stole på. Verdens beste lege!

Helt ok

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kristin er imøtekommende og hyggelig. Hun hører på deg og tror på deg. Hun er god til å henvende seg til barn. Men jeg hadde en hendelse med denne legen som gjorde at jeg ble skeptisk.

Jeg ble syk uten at legen klarte å finne ut hva det kunne være. Etter første konsultasjon ble det en lettvint løsning. Da tilstanden ikke endret seg oppsøkte jeg henne igjen. Hun ga meg litt sterkere medisiner, men kunne ikke helt forså hva det var. Hun holdt seg til de tidligere antagelsene. Tilstanden ble bare verre, og ved tredje konsultasjon holdt hun seg til egne teorier nok en gang. Jeg spurte om henvisning videre, noe hun kunne gi, men hun mente det ville ta svært lang tid og da ville nok plagene uansett være borte. Jeg foreslo da privat spesialist og det ga hun henvisning til, men jeg måtte være klar over utgiftene. Jeg fikk time tre dager senere, spesialisten kunne etter ett minutts tid fastslå hva som feilte meg. Jeg fikk riktig behandling og plagene opphørte kort tid etter. Spesialisten så også sammenheng mellom plagene mine og sykdomshistorikken min. Noe jeg mener fastlegen min også burde kunnet sjekke?

Etter denne hendelsen stilte jeg meg tvilende til legens kunnskap og ønske om å oppdatere denne. Ved neste besøk fortalte jeg henne naturlig nok hva som hadde skjedd, uten at jeg følte hun var interessert i det. Spesialisten sendte epikrise til legen, men det virket ikke som hun hadde lest denne. Jeg forstår at allmennpraktiserende leger ikke kan kunne alle spesielle tilfeller, men etter tre konsultasjoner skulle jeg tro hun i alle fall prøvde andre alternativ.

Jeg endte med å bytte lege.

Skulle ønske det fantes noe å leke med for barn som venter på legen. I siste tilfelle satt jeg med en syk gutt i 50 minutt og ventet på å komme inn til legen.