Kristian Jæger

Manstad Legekontor
Mann, 34 år

Godkjenning

Autorisasjon (2012)

Ledige plasser

0 av 1000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

50 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Kristian Jæger er en av 75 fastleger i Fredrikstad

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(7)
7 vurderinger
Tilgjengelighet
(6)
6 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(6)
6 vurderinger
Service
(6)
6 vurderinger

Siste vurderinger av Kristian Jæger

Forståelsesfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han er en lege som det er utrolig godt å snakke med. Jeg har vanligvis problemer med å snakke med folk jeg ikke kjenner så godt,men han får meg til å føle meg trygg. Han er også den eneste legen jeg har hatt ( har hatt flere på samme legekontor) som har tatt tilstanden min særiøst og handlet deretter. Dersom man trenger en lege som ikke dømmer, gir masse skryt, tar ansvar, følger opp og som samtidig er en god samtalepartner, så er Kristian legen for dere ! Han "fikser" ikke alt med å skrive ut resepter som man må ta resten av livet. Han ser på årsakene til plagene, og ikke syptomene. Man får ikke hjulpet en pasient med lungebetennelse, ved å gi de halstabletter. Betennelsen er der fortsatt selv om symptomene blir borte. Han sender ikke pasientene sine ut som på et rullebånd, han sørger for at samtalen er ferdig før han går videre til neste. Det kan gi litt ventetid, men ikke store forskjellen. Det viktigste er at han gjør det en lege skal, nemmelig hjelpe pasienten.

En fantastisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kristian Jæger er en fantastisk lege. Han er flink til å lytte og vise forståelse for pasientens sykdomsbilde. Ha går i dybden og tar alle nødvendige prøver og henviser til spesialister ved minste tvil om livsnødvendig behandling. Kristian Jæger følger sine pasienter tett og sørger for at de til enhver tid får adekvat utredning, samt de mest virkningsfulle medisiner. Det kan tillegges at Kristian Jæger er ung og entusiastisk i sin legegjerning. Han er alltid hyggelig, blid og imøtekommende. Han inngir trygghet og tillit overfor pasienten, hvilket bidrar til at legebesøket kan bli en positiv opplevelse. Du er i trygge hender hos lege Kristian Jæger.

SERIØS OG PROAKTIV

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Jæger er en ung lege som gir et inntrykk av seriøsitet og profesjonalitet i sitt arbeid. Han er proaktiv, tar stadig nye initiativ for å finne ut av pasientens helseproblemer.

I tillegg er han en sympatisk, hyggelig, imøtekommende og omgjengelig person som gjør at man ikke kvir seg for å gå til legen.

Manstad legesenter holder til i en gammeldags bygning. Det er blitt sagt at nye fasiliteter er planlagt.

Kanskje den beste legen på Manstad noensinne

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jæger er en knakende god lege. Han tar seg tid, lytter og gjør en meget god jobb. Han har et beroligende vesen og virker genuint interessert i å hjelpe, samt å finne gode løsninger for veien videre i behandlingen.

Jæger er også meget kunnskapsrik og fremstår som en som ønsker å finne ut av ting, ikke bare stille en diagnose "på gammel vane".

En tur hos legen bør være en mulighet til å puste ut, få muligheten til å forklare seg på en ordentlig måte og å være sammen (pasient og lege) mot å bli frisk/stille diagnose eller bli sendt videre til spesialist. Dette er Jæger meget dyktig til. Han lytter og bearbeider informasjonen han får for deretter å legge det frem på en måte som pasienten forstår.

Det har vært mange legebytter på Manstad siden jeg ble født. Håper for all del at han har funnet seg til rette og vil være der en god stund.

En god lege er en lege man ser sjeldent, men ikke er redd for å dra til. Jæger er nettopp den type lege.

Super lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lett tilgjengelig seriøs og hyggelig lege. Tar tak i ting på en god måte, god informasjonsflyt. Ikke alt for formell. Lett å få time.