Manstad Legekontor

Lerviksveien 28 1626 Manstad

Siste vurderinger av behandlere ved Manstad Legekontor

En fantastisk lege!

Lege: Kristian Jæger Skrevet

Jeg har hatt Kristian Jæger som fastlege i mange år, og han er den beste legen jeg noen gang har hatt. Han er ikke bare dyktig faglig, men også en varm og trygg person som virkelig ser pasientene sine. Han tar seg tid til å lytte, forklare og finne de beste løsningene, og han får deg alltid til å føle deg ivaretatt.

Han har hjulpet meg enormt mye gjennom årene, og flere i familien min har også valgt han som lege etter å ha sett hvor godt han følger opp. I tillegg har han en humor og en jordnær måte å være på, som gjør at det alltid føles trygt og naturlig å snakke med han om alt mulig, både små og store bekymringer.

Jeg er utrolig takknemlig for å ha en så flink og omsorgsfull lege som Kristian, og kan anbefale han på det varmeste!

Anbefales på det varmeste🤗

Lege: Alexander Sussman Skrevet

Makan til fantastisk lege skal man lete lenge etter. Meget dyktig og handlingskraftig.
Digger deg herfra til månen🤘🤘🤘
[Navn fjernet av moderator]

Trygg og flink lege

Lege: Alexander Sussman Skrevet

Føler meg hørt, sett og godt ivaretatt av Sussman. En lege med omsorg og kunnskap. Ikke redd for å dobbeltsjekke og vurdere case med andre leger/sykehus og han tar deg virkelig på alvor. Man må vente litt på legekontoret for å komme inn dit, men det er det verdt!

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Kristian Jæger Skrevet

Observant lege. Jeg ble sendt videre til spesialist for evt undersøkelse av grønn stær, uten selv å ha noen mistanke. Fikk bekreftet at jeg hadde grå stær. Føler meg godt ivaretatt av min fastlege. Dessuten er han flink til å lytte og han tar seg god tid med pasienten. Min mann og jeg er begge svært fornøyd med denne fastlegen.

Dyktig, oppmerksom og morsom.

Lege: Kristian Jæger Skrevet

Kristian er etter min mening en fantastisk fastlege. Han gir deg full oppmerksomhet når du er hos han. Setter seg grundig inn i din situasjon og viser stor faglig kompetanse. I tillegg er han morsom og trivelig.