Mikkel Veilemand Holstad
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Mikkel er en lege som tar en imot med et skikkelig smil, han er jordnær, respektfull, ydmykt, og er kjempeflink med det han holder på med!
Hver gang jeg kommer til han, så er stemningen og velkomsten som jeg skulle dratt på besøk til min bestekompis!
Han er seg selv, vet akkurat når det passer å være uhøytidelig og ikke, med tanke på hans gode sans for humor, han er flink å forklare sine synspunkter, hvorfor ting er som det er, og hvordan medisiner/behandlinger foregår.
Jeg har inget negativt og si om Mikkel!
Jeg er veldig takknemlig for at han er min lege, og alle som får han vil ikke komme til å angre 👌
Både jeg og mine voksne barn er veldig fornøyde. Empatisk, lyttende og løsningsorientert lege. Opplever ham som imøtekommende, varm og omsorgsfull. Han er også god til å henvise videre dersom han tenker det er mest hensiktsmessig. Noe som er bra for noen leger skal liksom fikse alt selv, også når man egentlig bør til en spesialist. Så der er Mikkel god. Kan absolutt anbefale han. Minuset ligger på lang kø på telefon hos helsesekretærene. Men heldigvis er Mikkel så bra lege at jeg ikke gidder bruke energi på et par dårlige helsesekretær, for alle de andre helsesekretærene der er jo også hyggelige.
Mikkel Veilemand Holstad er den beste fastlegen jeg har hatt. Han er alltid nysgjerrig og ikke redd for å stille utfyllende spørsmål, for å undersøke problemet grundig.
Hvis har er usikker, sjekker han med andre. Han er kunnskapsrik og trygg.
Han viser omsorg, men samtidig tydelig på hva som er riktig vei videre.
Han er kjempe flink med barn.
Det kjipeste med å flytte fra Sandefjord var å måtte bytte fastlege
Jeg har sjelden – om noen gang – møtt en lege som kombinerer så høy faglig kompetanse med ekte omsorg og menneskelig varme som Dr. Mikkel. Fra første stund følte jeg meg ivaretatt, lyttet til og forstått. Det er tydelig at han både brenner for jobben sin og virkelig bryr seg om pasientene sine.
Dr. Mikkel tar seg alltid tid til å forklare, lytte og svare på spørsmål – på en rolig og grundig måte som gjør at man føler seg trygg. Han har en sjelden evne til å skape tillit, og man kjenner at man er i de aller beste hender.
Det er en stor trygghet å ha en lege som både er faglig dyktig og samtidig så menneskelig tilstede. Jeg gir mine varmeste anbefalinger – Dr. Mikkel er rett og slett en enestående lege.
Dr.Mikkel er en veldig bra lege som ser deg og forstår deg.Lett å prate med og du får hjelpen en trenger.En blir sett og hørt.