Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Lege etter min smak
Lege: Mikkel Veilemand Holstad SkrevetTar ting på alvor men kan også være spøkefull. Han hører på det jeg som pasient forteller. Greit at han også tar små inngrep som fejerning av føflekker mm Da kommer han med et spøkefult utrykk som at han skal bruke kniv og gaffel. Sputrte han hvorfor han sa det en gang da han sa "det tar tenkene litt vekk fra det pasienten skal gjennom "
Tillit og kunnskapsrik med god evne til å sette seg inn i min situasjon
Lege: Ivanna Øien SkrevetTillit og kunnskapsrik.
God til å sette seg inn i pasientens situasjon og finne gode og riktige behsndlinger.
Frekk.
Lege: Karoline Gylthe SkrevetOppfattet henne som frekk og lite forståelsefull for folk med psykiske lidelser.kom med frekke svar når jeg spurte om noe og ville fortest mulig bli ferdig istedenfor å vise litt forståelse når en har det vanskelig fra før.
Nn
Lege: Kristin Henden SkrevetTimen startet omtrent 40 minutter forsinket. Jeg har forståelse for at forsinkelser kan oppstå i en travel praksis, men etter konsultasjonen ble jeg bedt om å komme tilbake etter legens lunsjpause for å ta en blodprøve. Etter å allerede ha ventet lenge valgte jeg derfor å takke nei.
Under selve konsultasjonen opplevde jeg dessverre lite forståelse og medfølelse for helseplagene mine. Jeg oppsøkte lege på grunn av problemer knyttet til prolaps, men opplevde at dette i stor grad ble avfeid med råd om å ta Paracet, uten videre veiledning eller vurdering av behov for oppfølging eller videre undersøkelser.
Mot slutten av konsultasjonen opplevde jeg også måten legen snakket til meg på som ubehagelig. Legen begynte å snakke veldig langsomt, noe som fikk meg til å føle at hun antok at jeg ikke forsto hva som ble sagt. Som person med utenlandsk bakgrunn opplevde jeg dette som nedlatende og lite respektfullt. Det gjorde at jeg følte meg liten og ikke tatt på alvor som pasient.
Hensikten med denne tilbakemeldingen er å gjøre oppmerksom på hvordan slike opplevelser kan føles fra et pasientperspektiv. Jeg håper det kan bidra til mer respektfull kommunikasjon og bedre forståelse i møte med pasienter i fremtiden.
Dyktig og menneskelig!
Lege: Raheleh Attar Hamedi SkrevetHun er nøye, tar seg tid og hun bryr seg om deg som pasient❣️
Følger opp dersom det er nødvendig og kvalitetssikrer behandlingen!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?