Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Faglig sterk og utrolig effektiv
Lege: Petter Orvik Grønningsæter SkrevetPetter var fastlege for meg og mine to barn i flere år da han bodde kommunen. Han er orientert og interessert, finner ut av ting og gjør gode faglige vurderinger. Svarer utrolig raskt på henvendelser på helsenorge, enten det gjelder prøver, e-konsultasjon eller resept. Han har stor arbeidskapasitet og kan nok være litt humørsyk når det har blitt mye legevakt og fastlegejobb, men de faglige vurderingene er alltid i orden selv om han ikke skulle være like sprudlende :)
God til å forklare, flink med barn, allsidig og kompetent. En fastlege der du kan føle seg trygg på at ting blir gjort som det skal gjøres, og ting følges opp.
Dårlig fastlege
Lege: Kristin Henden SkrevetHatt Kristin i 2 år og har aldri ventet mindre enn 1 time på venteværelse. Hun er flink med henvisninger, men dette er for å få deg videre i systemet, ikke for å hjelpe. Blitt fortalt at jeg har maks 5 min, og aldri vært lov å ta opp 2 ulike ting på samme timen. Mangel på empati har hun også.
Kjempeflink og en skikkelig real lege
Lege: Mikkel Veilemand Holstad SkrevetMikkel er en lege som tar en imot med et skikkelig smil, han er jordnær, respektfull, ydmykt, og er kjempeflink med det han holder på med!
Hver gang jeg kommer til han, så er stemningen og velkomsten som jeg skulle dratt på besøk til min bestekompis!
Han er seg selv, vet akkurat når det passer å være uhøytidelig og ikke, med tanke på hans gode sans for humor, han er flink å forklare sine synspunkter, hvorfor ting er som det er, og hvordan medisiner/behandlinger foregår.
Jeg har inget negativt og si om Mikkel!
Jeg er veldig takknemlig for at han er min lege, og alle som får han vil ikke komme til å angre 👌
Fantastisk Lege
Lege: Kristin Henden SkrevetEn lege som tar deg på alvor, føler meg ivaretatt, gir den hjelpe du skal ha. Sender deg videre om det er behov for annen hjelp. Er der for pasienter
Verdens SNILLESTE og BESTE legen
Lege: Kristina Kjøle Olsen SkrevetKristina kjøle Olsen er veldig veldig snill og koselig og bruker GOD tid til å høre på pasientene sine ..Hun tar i mot pasientene sine med STOR SMIL.. Veldig veldig fornøyd med legen våres...
Hun er verdens beste legen ..
🤗🤗🤗🤗
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?