Preben Alvær Slaatten

Legekontoret Sund Senter
Mann, 33 år

Autorisert

2013

Ledige plasser

49 av 850

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Legekontoret Sund Senter Telefonnummer56 32 75 4056 32 75 ...
Sund Legekontor / Helsestasjon 5371 Skogsvåg
Vis kart
Preben Alvær Slaatten er en av 7 fastleger i Sund

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(3)
3 vurderinger
Tilgjengelighet
(0)
0 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(0)
0 vurderinger
Service
(0)
0 vurderinger

Siste vurderinger av Preben Alvær Slaatten

Må ikke bruke han

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Denne legen er helt ubrukelig dere som har han eller tenker på og skifte til han hold dere unna han han henviser dere ikke om dere trenger utredning av spesialist

Nedlatende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Besøkte han da jeg hadde et følsomt problem, ble møtt med lite forståelse og ble avbrutt da jeg fortalte om situasjonen min. På toppen av det hele ble jeg og fortalt at han hadde dårlig tid og at jeg tross alt bare hadde bestilt en legetime som varte i 10 minutter - dette hadde ikke jeg fått beskjed om på forhånd. Når jeg videre skulle ta blodprøver fikk jeg ingen beskjed om hvor jeg skulle gå for å få dette gjort og stod som et spørsmålstegn utenfor døren hans, banket på igjen, men fikk ingen svar fra han så jeg ble nødt til å henvende meg i resepsjonen for hjelp. Var allerede nervøs da jeg kom til timen og dette ble forverret da jeg ble møtt med lite medlidenhet og følte at han egentlig bare ville ha meg ut igjen fra kontoret sitt for å møte neste pasient. Jeg har forståelse for at leger er veldig travle mennesker, men da må man gjerne bli flinkere til å utnytte den korte tiden man har sammen med hver enkelt pasient for å best mulig svare på spørsmål og for å berolige dem om eventuelle helseplager. Da jeg gikk fra timen var jeg både frustrert og lei meg fordi jeg syns dette var en veldig ugrei opplevelse. Jeg fikk ikke oppfylt det jeg trengte som pasient i dag og blir nødt til å bestille en ny legetime hos en annen lege for å få svar på mine spørsmål og bekymringer.

Verste lege timen eg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

kom til Preben I dag å ville ha en undersøkelse og en sykemelding, fikk spørsmål om hvorfor eg ikke bare brukte egenmelding. Eg svare eg ikke liker å bruke egenmelding og ville at han skulle se på plagen min. Han blei kvass I stemmen å mente eg måte ikke misbruke tiden hans før etter eg minst hadde brukt opp egenmelding mine først. fikk sykemeldingen men gjekk derfra oppgitt av måten han behandlet meg på.