Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Senterlegene
Meget flink og dyktige lege.
Lege: Laura Polonio Zamora SkrevetFikk henne som min nye fastlege. Da henne som jeg hadde før sluttet.
Hun forstår problemet og var meget rask med å henvise meg til sykehus.
Informativt og forståelsesfull
Lege: Preben Alvær Slaatten SkrevetJeg har vært hos ham med barn og kone for konsultasjon og han er svært dyktig - gir råd og sympatisk i sin fremferd - stiller spørsmål og hører på pasientene- svært godt fornøyd
Hyggelig, tålmodig og støttende
Lege: Preben Alvær Slaatten SkrevetPreben er en av de hyggeligste og tålmodig av alle legene jeg har hatt, bade her i Norge, og hjemme i England. Anbefales godt
Lite forståelsesfull og kverulerende
Lege: Preben Alvær Slaatten SkrevetJeg har vært hos ham to ganger, og begge gangene har jeg vært misfornøyd. Han virker lite forståelsesfull og kverulerer på det jeg sier. Selv om han stiller mange spørsmål som kan være nyttig, føler jeg meg ikke hørt eller trodd. Han kommer med råd som ikke passer og som jeg opplever ikke å være gjennomførbare.
Engasjert og hyggelig!
Lege: Magdalena Marta Putyra-Lesniak SkrevetDen beste legen jeg har hatt i Bergen. Magdalena lytter og tar deg som pasient på alvor. Hun gir deg god tid, følger opp og henviser deg videre ved behov. Trivelig og engasjert.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?