Noelia Maria Ruiz de Morales Ayudarte

• Petroleumslege
  • Sjømannslege

Noelia Maria Ruiz de Morales Ayudarte er en av 24 fastleger i Senja

Siste vurderinger av Noelia Maria Ruiz de Morales Ayudarte

Effektiv og en smule arrogant

Stor forskjell på dagene, hvordan man blir møtt. Får en viss samlebånd-følelse. Hun sender ikke svar på prøver, eller svarer henvendelser på nett. Om man kommer på akutt time, og samtidig spør om man kan få skrevet ut en resept eller spør om resultater fra tidligere prøver så kommenterer hun surt at da må man egentlig bestille en egen time. Helt grei lege, men ikke noe mer..

Manglende oppfølging og lite hjelp å få

Denne legen er en trivelig samtalepartner, så lenge du sier noe som legen er enig i.
Derimot har jeg erfart at om man har andre tanker og meninger blir disse avvist. Denne legen tar seg ikke bryet med å gjøre alt som bør gjøres, og tar seg heller ikke bryet med å lese journalen. Det å gå i et halvt år med et problem uten at legen bryr seg synes jeg er alvorlig. Når saken ble tatt i egne hender var alt ordnet på under en uke.
Du kan få medisiner og sykmelding, men ikke hjelp til å løse et problem. Ønsker man oppfølging og å bli sett og hørt som pasient bør man ikke velge denne legen.

Dyktig, både faglig og menneskelig.

Denne legen er både faglig dyktig og har evne til å lytte og sette seg inn i pasientens situasjon. Som hennes pasient føler jeg meg godt ivaretatt og trygg på at jeg får den aller beste behandling og oppfølging.

Flink og trygg

Flink lege med mye kunnskap, og for en til å føle seg trygg.

Ellers er hun effektiv og rask med behandling og eventuel henvendelse, der hvor det passer.

Beste legen

All mulig skryt til denne damen, fantastisk lege som virkelig kjemper for pasienten. Blid å imøtekommende, får alltid svar på det jeg lurer på om ikke så er hun rask med å henvise videre..
Alltid nøye med å sjekke status og man føle seg sett å hørt av legen. Anbefaler på det aller høyeste noelia.