Mohammad Reza Samimi
Dr. Samimi er en dyktig og god lege. Han prioriterer barna, han tar pasienten seriøst, og han er lydhør. Han er en stødig lege som gjerne henviser videre og en blir alltid møtt med respekt. Av legene i Grue er Samimi den aller beste!
Ventetida på telefon kan være lang, men oppfølging på Helsenorge er det ingenting å klage på.
Veldig sjeldent lang tid fra vi ringer til vi får time. Ventetid er det, men kvaliteten er så god så jeg venter gjerne den tiden det tar.
Jeg får ikke fullrost Dr Samimi nok!
Har opplevd å bli glemt å venterom ved 2 anledninger. Lyset ble slukket på venterommet der jeg satt, og de forsvant til matpause.
Det er helt umulig og komme gjennom på telefon. Har sittet 40 min i kø uten å komme igjennom, for så å sitte 20 min etterpå. Til slutt ga jeg opp.
Telefontidene er helt latterlige da de kun er fra 9-11 og 13- 14.
Henvender man seg i luka så får man kjeft og beskjed om å henvende seg på telefon istedenfor. Men der er jo helt umulig å få noen svar, så skjer det noe akutt må man ringe til andre legekontor i Grue for å få hjelp. Der svarer de på telefon med en gang og man får rask hjelp.
Føler meg hverken sett eller hørt. Fin lege å ha for enkle sykdommer, men ikke når man virkelig trenger en som står på for å høre deg, hjelpe deg, komme med forslag & ikke minst finne ut hva som feiler deg.
Jeg er svært fornøyd med dr Samini.
Han er grundig, kunnskapsrik, effektiv, punktlig og ikke minst vennlig.
Utrolig høflig og vennlig, kunnskapsrik, nøye, og en lege jeg stoler 100% på. Anbefales på det sterkeste. En lege som bryr seg om pasienten.