Magdalena Marta Putyra-Lesniak

Senterlegene
Kvinne, 38 år

Spesialisering

Nevrologi

Autorisert

2015

Ledige plasser

0 av 1350
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

68 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Senterlegene Telefonnummer55 39 70 2055 39 70 ...
Åsane Senter 42 5116 Ulset
Vis kart
Magdalena Marta Putyra-Lesniak er en av 240 fastleger i Bergen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(5)
5 vurderinger
Tilgjengelighet
(3)
3 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(3)
3 vurderinger
Service
(4)
4 vurderinger

Siste vurderinger av Magdalena Marta Putyra-Lesniak

Kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Magdalena er kjempe snill og flink lege. Hun tar alt jeg sier på alvor og gir gode råd. Agnieszka i resepsjonen er veldig hjelsom og har mye kunnskap. Av og til så kan man oppleve lang ventetid når man ringer.

Ikke vurder denne legen hvis du er norsk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun har dårlig norskforståelse. Når jeg prøver å legge frem min historie sitter jeg å lurer på om hun forstår hva jeg sier. Hun takler ikke problemstillinger utenfor boksen. Selv har jeg en sammensatt helsehistorie med flere krevende diagnoser. Hun klarer ikke å finne frem i journalen viktige opplysninger. Jeg måtte ettersende opplysninger fordi hun nektet meg den eneste behandlingen som finnes for min tilstand. Ikke villig til å lytte fordi hun alt har gjort seg opp en mening.
Jeg har aldri møtt en lege så totalt blottet for interesse og empati. Passer nok best til polske pasienter. Og nå er jo Senterlegene 2/3 polsk med kun polske helsesekretærer. Når det snakkes polsk mellom sekretariatet og to polske leger, får du en følelse av å være utlending i ditt eget land.
Nå har jeg heldigvis skiftet fastlege. Gleder meg til å komme vekke derfra.

Misforståelser på rekke og rad

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hennes norsk er dessverre meget dårlig og mitt inntrykk er at hun heller gjetter enn spør når noe er uklart. Dette gir litt komiske konsekvenser i beste fall og i verste fall vil jeg helst ikke tenke på. Kom selv inn for helseinntyg og fikk et, så langt godt, men jeg hadde svak syn når jeg ankom og svak hørsel og god syn når jeg gikk (på papiret i hvert fall...). På aktuell myndighet etterpå når jeg leverte attesten forklarte jeg at jeg slettest ikke var døv kikket inspektøren på papiret og sukket "Magdalena ja... Skjønner. Vi retter i det."
For å si noe positivt så virker hun veldig hyggelig og snill.

Er jeg syk går jeg til legevakten.

Sikkert veldig god lege hvis du snakker polsk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Umulig å få time, snakker og skriver for dårlig norsk, ingen tilbakemeldinger. jeg føler meg ikke ivaretatt og hun skjønner ikke hva jeg sier. Pluss for hyggelig kontordame, men igjen: språket er viktig! Ikke OK å være på et legesenter hvor alle snakker morsmålet sitt seg i mellom.

Ikke til å anbefale

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ikke så lett å kommunisere med ettersom norskunnskapene er veldig begrenset. Da jeg var der misforstod hun hva jeg sa og feil noterte eller ikke forstod hva jeg sa i det heletatt. Ikke en betryggende følelse for en som skulle inn på første svangerskapskontroll med første barnet. Fikk ingen form for informasjon, jeg fikk vite st jeg var gravid og det visste jeg jo allerede. Resepsjonistene måtte rette opp i feilene som legen hadde begått.