Basharat Ali
Jeg får Sobril,i ca 20 år nå.
Så de virker ikke som de skal lenger.
Da jeg spurte om å trenere mellom
Sobril og Rivotril,var svaret"NEI,du vil bare ha rus-det stemmer IKKE.
Har vært i LAR OVER 25 år,hvis jeg vil ha RUS,kan jeg ordne det lett,men jeg er 64 år og ferdig med rus.
Jeg vil bare ha mine ødelagte nerver under kontroll.
Sobril kan virke bra noen år,så virker de dårligere.
Han er grei nok,men sær og umulig å prate med,han vet best hvordan jeg har det. Det er ikke bra,selv om han er rolig og smiler.
Har sluttet å gå til han. Bortkastet tid og penger.
Skal på Mandag,p.g.a en ryggskade,men da får jeg vel beskjed om at du vil bare ha rus.
Så skuffet over at de 30 årene jeg har gått ut og inn av rehab,lagt med abstinenser i månedsvis,men det betyr ingenting for Ali.
Hvorfor han er slik aner jeg ikke.
Lite imøtekommende og ikke mottakelig for pasient/pårørendes opplevelse av sykdomsbildet. Svarer ikke på henvendelser og henviser ikke videre som avtalt.
Han kan sikkert mye, men føler ikke jeg ble tatt på alvor.
Snakker i munn på meg, og følte jeg hadde dårlig tid. Veldig uprofesjonelt.
Tingene hans lå «strødd» utover på kontoret. Vil si, lite orden.
Hold deg unna. Ikke en god lege. Han jobbet hele tiden mot meg med Nav. Lyttet ikke og nektet å ta meg på alvor eller adressere sykdommen min. En utrolig merklig lege. Kan ikke anbefale. Tar ikke jobben på alvor. Vil helst ikke møte pasientene sine, bare telefon 1 minut, og giro.
På de fleste områder er denne legen god - bortsett fra hvis det er snakk om psykisk sykdom. Dette ser han ikke ut til å interessere seg for. Jeg trengte hjelp til familiemedlem med depresjon, men Ali ble utålmodig og lyttet ikke. Og hadde ingen forslag til behandling. Jeg fikk familiemedlemmet til å bytte lege, det var nødvendig.
Ellers: legekontoret virker uryddig. Ved «luka» er det klistret opp lapper her og der, det gir et dårlig førsteinntrykk.
Dessuten er ikke alle helsesekretærene like flinke. Så man får et dårlig inntrykk før man kommer inn til legen.