Ronny Storvollen
Jeg opplever han som en lege som lar deg beholde egen autonomi og som hjelper deg finne frem i problemstillinger med sin kunnskap uten og evt avfeie egen oppfatning og kunnskap om deg selv. Dermed unngår en ovenifra og ned holdning jeg tidligere har opplevd med leger som er veldig ubehagelig og i noen situasjoner skadeliggjørende. Noen ganger må man vente litt lenge, men det gjør jeg med glede da jeg vet dette er fordi han bryr seg om pasientene og ofte er oppsatt tid for kort. Noen ganger gjelder det meg, andre ganger er det andre. Jeg kan gi Storvollen takknemlighet for at jeg ikke ble langvarig syk etter en veldig vanskelig periode.
Ronny har vært fastlegen min i mange år. Har ikke hatt store utfordringer med egen helse, men det har blitt litt likevel. Synes han er forbilledlig rolig, raus og rask. Tålmodig og trygg. Klar og kunnskapsrik. Er passe personlig. Godtar den jeg er. Lar meg prate ut. Svarer på digresjoner. Forklarer etter beste evne. Hjelper der han kan. Og er samtidig effektiv. Føler meg alltid litt friskere og litt klokere når jeg går ut.
Har brukt lege Ronny storvollen i 15 år , har mye kunnskap , men ikke spesielt opptatt av pasienten , lytter ikke eller kjenner på pasienten!
Man føler seg ikke spesielt godt ivaretatt!
Lege Ronny storvollen , har andre lyspunkt , som ikke er nevnt her .
Stort sett sur og gretten, og veldig vanskelig å samarbeide med. Selv når man prøver så godt man kan ved å gi kan dokumentasjon for å gjøre jobben hans enklere.
Hilser knapt når man kommer inn.
Noen ganger har han åpenbart ikke tid til å snakke og man føler seg svært uvelkommen. Andre ganger er han veldig imøtekommende, men bruker da 95% av tiden til å snakke om sin egen kunnskap innen ulike felt.
Har vært hos han mange ganger til såkalt samtaleterapi, men var helt utslitt og hadde gnagsår i øregangene etter timene.
Veldig vanskelig å bli klok på denne legen..!