Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontoret På Tjøme V/færder Kommune
Trygg og imøtekommende
Lege: Andrius Rukas SkrevetKunne ikke fått noe bedre fastlege, enkel og grei å prate med, humoren sitter løst, rask på tilbakemelding, klar og tydelig.
Kunnskapsrik og uinteressert
Lege: Ronny Storvollen SkrevetHar brukt lege Ronny storvollen i 15 år , har mye kunnskap , men ikke spesielt opptatt av pasienten , lytter ikke eller kjenner på pasienten!
Man føler seg ikke spesielt godt ivaretatt!
Lege Ronny storvollen , har andre lyspunkt , som ikke er nevnt her .
Kunne vært bedre
Lege: Jon Anders Fjose SkrevetJeg opplever kunnskapsnivået hans som ganske begrenset, og han ender opp med å utrede for ting som ikke har noe med saken å gjøre over flere legetimer, istedenfor å sjekk hva jeg vet er problemet til å begynne med.
Han var veldig påståelig med at han skulle kjenne på meg for å finne ut av helseproblemene mine, uten å forklare hvorfor, noe som er grunnen til at jeg rett etterpå byttet fastlege.
Ikke mitt førstevalg
Lege: Ronny Storvollen SkrevetStort sett sur og gretten, og veldig vanskelig å samarbeide med. Selv når man prøver så godt man kan ved å gi kan dokumentasjon for å gjøre jobben hans enklere.
Varm, empatisk, trygg og kvikk
Lege: Iselin Holland SkrevetMeget imponert over Dr. Holland. Gruer meg alltid før møte med nye lege, men ble meget positivt overrasket og opplevde henne som varm, empatisk, trygg, kunnskapsrik, og med en fin og rolig energi.