Erlend Norum Viken
Erlend Viken har vært min fastlege i mange år. Han oppleves som genuin, forståelsesfull og interessert. Han får deg alltid til å føle deg vel. Han lytter og er både svært empatisk og kunnskapsrik. Rett og slett en fantastisk lege, som til tross for at han har det travelt klarer å ha fokus på pasienten som er inne hos ham. Beundringsverdig når man tenker på hvilken stressende og belastende jobb det er å være fastlege! Anbefales på det varmeste!
Erlend er en dyktig, trygg og kunnskapsrik lege. Han ser deg som enkeltmenneske og tar deg på alvor, alltid.
Dyktig lege som lytter og tar gode avgjørelser. Er faglig oppdatert. Effektiv, men grundig i pasientmøte.
Jeg har ingenting å utsette på denne legen, han svarer innen kort tid på e- konsultasjon, meget dyktig i sitt fag og han oppfattes som trygg. Jeg har alltid følt at han ser meg som pasient og tatt meg på alvor. Er så glad jeg har en fastlege som dette! Ingenting å utsette på denne legen.
Man føler seg trygg med Viken som lege. Fremstår svært kunnskapsrik. Han er profesjonell men samtidig personlig.