Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Re Legegruppe DA
Fantastisk lege
Lege: Marius Kristoffersen Kvernhaugen SkrevetMarius møter meg alltid med godt humør. Jeg har en enorm tillit til ham og han gir meg alltid følelsen av at vi jobber mot samme mål. Han er en rolig og betryggende person og gir meg trygghet slik at jeg føler meg ivaretatt. Han er løsningsorientert og strekker seg lenger enn hva jeg forventer. Jeg er veldig glad for å ha Marius som min fastlege.
Svært dyktig og empatisk lege!
Lege: Casper Advocaat Endre SkrevetHan er engasjert, empatisk og faglig dyktig. Vi satte også særlig pris på hvor grundig og engasjert han var i oppfølgingen av sønnen vår. Han satte blant annet av tid til å delta i tverrfaglige møter.
Vi kan varmt anbefale ham som fastlege.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Cathrine Halle Christensen SkrevetMeget dyktig og nøye lege, følger veldig godt opp og henviser raskt videre ved behov. Beste lege jeg veit om, og alltid hyggelig og blid i en særdeles travel hverdag.
seriøs og flink
Lege: Casper Advocaat Endre SkrevetHan er flink til å lytte, og tar oss seriøst. svært fornøyd etter vi byttet til Casper i 2021.
han er dyktig på sine felt, og henviser videre når han trenger.
Litt travel, så litt lang ventetid. ca 5 uker nå for ting som ikke er tidskritisk.
Hvis det er noe som haster, så får man time raskere
En fantastisk dyktig lege
Lege: Erlend Norum Viken SkrevetErlend er en dyktig, trygg og kunnskapsrik lege. Han ser deg som enkeltmenneske og tar deg på alvor, alltid.