Trine Fredriksen
Sitter å leser mye dårlig omtale av fastlege / gynekolog Trine Fredriksen. Vil med dette kontre disse omtalene og gi henne ros for sin handtering av meg som pasient. Hun er faglig dyktig , effektiv og en god samtale partner.
Utrolig frekk og dømmende. Fikk inntrykk at hun gjorde vondt med vilje under undersøkelsen. Byttet ut spiralen og eneste hun sa var det at jeg samarbeidet lite og at det gjør vondt når mann ønsker å ikke ha barn. Ingen samtale, ingenting, bare frekke og ubehagelig kommentarer.
Trine er veldig hyggelig, dyktig og effektiv. Jeg har full tillit til henne som gynekolog, og har vært hos henne flere ganger nå. Føler meg alltid godt ivaretatt, lyttet til og sett når jeg er hos henne. Hun kan virkelig anbefales.
Jeg hadde spørsmål angående perimenopause og PMDD ,men ble avfeid. Dette hadde hun ikke hørt om og ville heller ikke snakke om. Hun virket ikke særlig faglig oppdatert og fremstod generelt som uinteressert.
Jeg har ikke sovet på flere netter, vært syk med feber og ligget rett ut i flere dager. Jeg jobber to jobber hver eneste gang, og trengte en sykemelding og hun dama der sjekker meg i 5 minutter og påstår at jeg ikke er syk? Helt sinnsyk oppførsel, hørte ikke på meg i det hele tatt og nektet meg sykemelding. Fikk bare «ta en Paracet og dra på jobb». ALDRI vært borti verre lege.