Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søsterhjemmet Legesenter DA
Lege: Trine Fredriksen SkrevetLegen tok en prøve av meg. Det var veldig smertefullt. Jeg har fått tatt prøver mange ganger før, og legene har alltid vært forsiktige. Men denne gangen tok legen prøven som om hun skylte en børste i vann, og det gjorde veldig vondt.
Dålig.
Lege: Dillini Lankika Mihirani K Wellalage Don SkrevetAlt dreier seg om å fjerne smertestillende, ringte å sa at jeg trodde jeg hadde lungebetennelse. Fikk bare beskjed om at timen gjaldt medisiner, smertestillende. Har sterke smerter, fibromyalgi og ryggsmerter. Men det gjør vissnok ikke noe..Har aldri hatt en så dålig opplevelse hos noen annet legesenter..
Veldig dyktig, grundig og omsorgsfull lege
Lege: Dillini Lankika Mihirani K Wellalage Don SkrevetJeg er utrolig glad for at fastlegen min er tilbake! Hun er den beste legen jeg har hatt, og jeg kan virkelig anbefale henne videre. Hun tar seg alltid tid til å forklare ting grundig og på en måte som er lett å forstå. Hun er nøyaktig med oppfølging, lytter til pasienten og diskuterer alltid ulike løsninger sammen med meg. Det føles trygt og godt å ha en lege som både er dyktig, engasjert og oppriktig opptatt av pasientens helse. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har henne som fastlege.
Rotete og respektløs
Lege: Dillini Lankika Mihirani K Wellalage Don SkrevetMøtte opp på time hos Dillini for første gang. Hun presterer med å ikke ha tatt seg bryet til å lese noe i journalen min før timen, noe hu absolutt burde ha gjort, SPESIELT siden hun aldri har hatt meg som pasient før. Hun bruker 20 minutter på å forsøke å lese i journalen min noe som fører til at jeg ikke egentlig får snakket fullt ut om hvorfor jeg er der. Løsningen hennes på dette er at hun setter opp en «kontrolltime» om 3 uker fordi hun har brukt opp hele timen på å sitte å forsøke å lese… Utrolig uprofesjonelt, det er også slik at grunnen til at jeg var der i utganspunktet er ganske akutt, og kan heller ikke vente hele 3 uker med å løses..
Lite sympati
Lege: Trine Fredriksen SkrevetJeg satte min første spiral her for tre år siden. Hun tok null hensyn til at dette var min første gang hos gynekolog. Kjapp det var hun, men det gjorde veldig vondt, både å ta celleprøve og å ta spiralen. Holdt på å besvime i stolen, men hun bare feide meg ut av kontoret etter innsetting.
Jeg fikk null informasjon, verken på forhånd eller etter innsetting. Lurte på om jeg skulle ha en kontrolltime da jeg hadde hørt at det var vanlig. Men det var ikke nødvendig sa hun.