Søsterhjemmet Legesenter DA

Telefonnummer 35 56 48 10 35 56 48 ...
Gamleveien 19 3922 Porsgrunn

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Søsterhjemmet Legesenter DA

Hyggelig, flink og tar meg alltid på alvor

Lege: Dillini Lankika Mihirani K Wellalage Don Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med fastlegen min. Hun er hyggelig, flink og tar meg alltid på alvor. Jeg føler meg sett og hørt når jeg kommer til time, og jeg får alltid god hjelp og oppfølging.

Hun viser omsorg og tar seg tid til å lytte. Jeg føler meg trygg som pasient hos henne.

Jeg har ingenting å klage på og kan ikke komme på noe som kunne vært bedre. Tusen takk for all hjelpen og den gode oppfølgingen.

Viser genuin omsorg for pasientene sine og følger opp på en strukturert og profesjonell måte.

Lege: Dillini Lankika Mihirani K Wellalage Don Skrevet

Jeg har hatt gleden av å ha henne som fastlege og har vært svært fornøyd med oppfølgingen. Hun er en varm, empatisk og imøtekommende lege som møter pasienter med respekt og forståelse.

Hun tar helseutfordringer på alvor, lytter nøye og sørger for grundig utredning og oppfølging når det er nødvendig. Jeg har opplevd at hun er faglig dyktig, samvittighetsfull og opptatt av å finne gode løsninger.

I tillegg er hun alltid hyggelig, blid og lett å snakke med, noe som gjør at man føler seg trygg og ivaretatt. Hun viser genuin omsorg for pasientene sine og følger opp på en strukturert og profesjonell måte.

Jeg vil varmt anbefale henne til andre som ønsker en kompetent, engasjert og omsorgsfull fastlege.

Lite empatisk

Lege: Trine Fredriksen Skrevet

Mangler fullstendig empati, og er usikker på hennes faglige kompetanse. Er man engstelig for gynekologisk undersøkelse bør man virkelig styre unna.

Uforberedt, mangel på respekt og avvisende

Lege: Dillini Lankika Mihirani K Wellalage Don Skrevet

Min opplevelse med denne legen er preget av en betydelig mangel på profesjonalitet. Hun avbryter når du snakker, og er ikke interessert i å høre på hva du har å si. Jeg opplevde tonen hennes som både aggressiv, avvisende og belærende. Jeg vil ikke anbefale denne legen til andre som har behov for å bli lyttet til eller som ønsker en lege som opptrer forberedt og viser grunnleggende respekt for pasientens innsikt i egen situasjon.

Svært god og lyttende.

Lege: Anette Habla-Foss Skrevet

Hun tar seg tid og bryr seg om meg som pasient.
Kunne ikke hatt en bedre fastlege.
Jeg har flere kroniske sykdommer og hun veileder meg og diskuterer løsninger med meg.