Søsterhjemmet Legesenter DA

Telefonnummer 35 56 48 10 35 56 48 ...
Gamleveien 19 3922 Porsgrunn

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Søsterhjemmet Legesenter DA

Dårlig

Lege: Jelena Parat Skrevet

Dårlig hjelp og forståelse og få.
Får aldri den tiden du trenger.
Må alltid vente mer en 10 min etter avtale. Og kan ikke ta opp ting jeg ikke har bestilt time for

Empatisk og trygg

Lege: Trine Fredriksen Skrevet

Har hatt Trine som fastlege i alle år jeg kan huske og hun har bestandig tatt det jeg kommer med på alvor enten om det skulle være psykisk eller smerter eller hva en det skulle være. Alltid sjekket grundig eller henvist til en spesialist.

Arrogant og lite empatisk

Lege: Trine Fredriksen Skrevet

Maken til arrogant og lite empatisk gynekolog! Var henvist pga blødninger. Var ikke rom for spørsmål fra min side, selve undersøkelsen var vond og litt brutal, uten noen form for empati for situasjonen. Legen var kort og arrogant, og lirte av seg at denne form for blødning var ensbetydende med kreft, inntil det motsatte var bevist(!) Gikk derfra ganske ute av meg, og det viste seg senere å ikke være kreft. Overhørte henne ta imot en telefon mens jeg var der, fra en pasient som var forsinket. Det var ingen god samtale for å si det sånn. Aldri mer til denne legen! Styr unna!

Hyggelig, flink og tar meg alltid på alvor

Lege: Dillini Lankika Mihirani K Wellalage Don Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med fastlegen min. Hun er hyggelig, flink og tar meg alltid på alvor. Jeg føler meg sett og hørt når jeg kommer til time, og jeg får alltid god hjelp og oppfølging.

Hun viser omsorg og tar seg tid til å lytte. Jeg føler meg trygg som pasient hos henne.

Jeg har ingenting å klage på og kan ikke komme på noe som kunne vært bedre. Tusen takk for all hjelpen og den gode oppfølgingen.

Viser genuin omsorg for pasientene sine og følger opp på en strukturert og profesjonell måte.

Lege: Dillini Lankika Mihirani K Wellalage Don Skrevet

Jeg har hatt gleden av å ha henne som fastlege og har vært svært fornøyd med oppfølgingen. Hun er en varm, empatisk og imøtekommende lege som møter pasienter med respekt og forståelse.

Hun tar helseutfordringer på alvor, lytter nøye og sørger for grundig utredning og oppfølging når det er nødvendig. Jeg har opplevd at hun er faglig dyktig, samvittighetsfull og opptatt av å finne gode løsninger.

I tillegg er hun alltid hyggelig, blid og lett å snakke med, noe som gjør at man føler seg trygg og ivaretatt. Hun viser genuin omsorg for pasientene sine og følger opp på en strukturert og profesjonell måte.

Jeg vil varmt anbefale henne til andre som ønsker en kompetent, engasjert og omsorgsfull fastlege.