Kambiz Persley

Oslo Helse
Mann, 50 år

Godkjenning

Autorisasjon (2007)

Ledige plasser

441 av 1900

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Oslo Helse Telefonnummer958 18 182958 18 1 ...
Hegdehaugsveien 36A 0352 Oslo
Vis kart
Kambiz Persley er en av 546 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(37)
37 vurderinger
Tilgjengelighet
(32)
32 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(31)
31 vurderinger
Service
(32)
32 vurderinger

Siste vurderinger av Kambiz Persley

Forferdelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært hos Persley tre ganger. To av gangene var hos vikarer/LIS. Det jeg skriver nå er om Persley. Jeg kan med hånden på hjertet si jeg aldri har hatt en dårligere opplevelse hos en fastlege. Han gjespet høyt flere ganger når han skulle høre på hva "mitt problem" var og virket totalt uinteressert. Han hørte ikke på meg og fant da heller ikke ut av hva problemet var. Han oppleves som direkte nedlatende og absolutt ikke opptatt av meg som pasient. Jeg har ingen intensjon om å benytte meg av han som fastlege igjen. Bonusen er at man får raskt time, men det er heller verdt å vente hos noen dager hos en annen.


Siden jeg startet Oslo Helse for snart 2 år siden har jeg jobbet 7 dager i uken og vært tilgjengelig opptil 13 timer daglig året rundt. Jeg har dedikert mye av min tid til pasientene mine. Jeg hadde ikke gjort det hvis jeg ikke var interessert i problemene deres. Det er beklagelig hvis jeg ikke klarte å nå målet mitt i ditt tilfelle.

Besvart av Kambiz Persley

Fantastisk lege😉

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg bor 15 mil unna Oslo, og da min fastlege her dro på kurs orket jeg ikke å sitte på legevakt i mange timer med tannverk. Jeg er under omfattende tannbehandling og når det koster så mye må jeg ta litt etter litt, og jeg måtte ha resept og fant da ut om videokonsultasjon via Oslo Helse! Han svarte på SMS, tok tlf selv om han var ferdig på jobb. Jeg kom da i kontakt med ei fantastisk lege dr. Hani og ble så overrasket over tilgjengeligheten og det å få så rask hjelp! Aldri mer jeg skal sitte på legevakt å vente flere timer, er det noe akutt så betaler jeg gledelig litt ekstra for rask og effektiv lege hjelp. Mye mulig jeg faktisk bytter fastlege også ettersom han er lett tilgjengelig noe min fastlege nå ikke er! Jeg anbefaler virkelig lege teamet på Oslo Helse, og husk at leger også er mennesker utifra det noen skriver her. All ære til leger som dedigere seg 100% i jobben og som lytter og forstår. Anbefaler Oslo Helse til de som trenger rask lege hjelp samt at det er billig!! Stå på, aldri mere offentlig legevakt på meg og min familie😉

Anbefales på det sterkeste

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har Kambiz Persley som fastlege, og angrer ikke ett sekund.
Oppfølgingen er strålende, reseptfornyelsen smertefri og timetilbudet utmerket.
Persley har også flere dyktige leger hos seg som er parat når han ikke har tid. Uansett hvem du møter så føler du deg trygg.
De har også et legevakttilbud uten nevneverdig ventetid. Så når det haster møter du leger som kjenner din helsehistorie.
Når Persley mener han ikke har god nok kompetanse innen et område, så er han ærlig på dette og henviser ved behov. Det skaper ekstra trygghet.
Anbefaler Persley og hans kollegaer på det sterkeste.

Skuffende legetime

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

I sommer var fastlegen min på ferie da jeg trengte legetime. Jeg leste anmeldelsene inne på denne siden og bestemte meg derfor for å dra til Persley. Jeg så frem til timen, men til min store overraskelse ble det en veldig kjip opplevelse. Mulig han hadde en dårlig dag, men jeg opplevde han som uinteressert og nedlatende. Virket som han hadde bestemt seg for at det ikke var noe galt med meg fra jeg kom inn døra. Det endte med at han ga meg noen smertestillende og sendte meg på dør. Nå har jeg heldigvis fått hjelp fra min egen fastlege som tok meg seriøst og henviste meg videre. Jeg vil ikke anbefale denne legen.


Hei kjære pasient. Jeg vet ikke hvem du er og hvilken tilstand du hadde da du besøkte meg i sommer i forbindelse med din fastlegers fravær. Men jeg føler meg nødt til å beklage hvis du opplevde at jeg var uinteressert i din tilstand. Jeg vil også beklage hvis du opplevde at jeg bedømte og fastsatt en diagnose fra da du kom inn døra, det var verken min intensjon eller min plikt å ha en diagnose og behandling klar før jeg som lege hørte på din historie og var ferdig med å undersøke deg. Jeg er sikkert på at det du skriver var ikke tilfelle fra mitt standpunkt.
Ved et kort besøk på legevakten er kjennskapet til pasienters totale tilstand og historie svakere i forhold til kjennskapet fastleger kan ha av sine pasienter. På legevakten har man heller ingen oppfølgings mulighet og derfor er det ikke rart at man oppnår mer presis diagnose og behandling hos egen lege enn på legevakten.
Jeg er veldig glad for at du fikk hjelpen du trengte av din egen lege og jeg vil forsikre deg at jeg hadde ingen intensjon for å gi deg en kjip opplevelse av legebesøket. Min intensjon har alltid vært å hjelpe så godt som jeg synes er nødvendig og medisinsk korrekt selv om jeg og pasienter kan ikke alltid bli enig om dette. Ønsker deg masse lykke! Hilsen dr. Persley

Besvart av Kambiz Persley

Ekstremt god pasientbehandling

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært hos Dr.Zemaite på Oslo Helse to ganger og er utrolig fornøyd med profesjonaliteten hun viser og hennes evne til å vise interesse for mine medisinske problemstillinger. Den mest behagelige legen jeg har vært hos, og lett å få time. Jeg har byttet fastlege etter disse to timene. Anbefales på det sterkeste!