Torunn Bjerve Eide
Torunn er effektiv. Både på godt og vondt. Flott med en lege som raskt prøver å finne ut av ting, men fint om hun kunne ta seg litt bedre tid til å lytte og få forståelse av hva pasienten har å si.
Når det gjelder legesenteret øvrig så synes jeg det har vært for lang ventetid på telefon de gangene jeg har forsøkt å ta kontakt. Videre har det ikke vært mye trivelig å snakke med de som sitter i resepsjonen.
Fikk en vond opplevelse av å bli møtt med lite forståelse. Lite interessert i å ta imot og tro på det jeg ønsket å formidle. Det var sårende og "kaldt" noe som forsterket min lidelse ytterligere. Sikkert tilfredstillende mtp tekniske prosedyrer men mindre god på kommunikasjon og medlevelse
Dårlig service, føles som hun vil ha deg ut av døra raskest mulig..
Syns Torunn lytter, svarer på mine spørsmål, er nyggelig og fagligt sterk.
Hadde mitt første møte med Torunn i dag og visste ikke helt hva jeg skulle forvente etter å ha lest blandede tilbakemeldinger her. Hun var svært hyggelig og håndhilste på meg. Hun gikk rett på sak og jeg oppfattet henne som svært profesjonell og kunnskapsrik. Hun kom med gode og argumenterte råd og hun hadde svar på alt jeg lurte på. Alt i alt er jeg storfornøyd med henne.